Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyünkben?...

Mit csinálnátok a helyünkben? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ide való a téma de azért olvassátok el légyszives!

Albérletben élünk 3-an a férjem én és a 3és fél hónapos babánk.47m2-es a lakás és semmi extra elektronikus dolog nincs.Megkaptuk a villanyelszámolót ami 103 ezer forint.A konyhában egy 23 éves villanytűzhely van és egy villanybojler a mosogató fölött ami relatív sok áramot fogyaszthat.Itt még van egy hűtő egy mikró és egy hifi.A szobában van egy 55cm-s tv egy számítógép és egy álló lámpa.A mosógépem is vadiúj energiatakarékos.A probléma az, hogy ezt az irdatlan mennyiségű áramot mi nem használtuk el mert nagyon nem is voltunk itthon.Volt kinn egy szerelő aki megnézte az órát de nem azzal van a baj.Kipróbáltuk, hogy nem voltunk itthon egy fél napot tehát nem használtunk semmi és úgy is elfogyott 7 kw áram csak azt nem tudom hova.Most ott tartunk, hogy úgy állapodtunk meg a főbérlővel, hogy ha kifizetjük a csekket akkor nem kell albérletet fizetni 2 hónapig, de a próbléma ugye akkor sem oldódik meg mert az áram ugyan úgy fogy mert azóta írjuk minden nap.1 hete nem használtam a tűzhelyt és a fürdőben mosogatok mert a bojlert is kihúztuk de meddig mehet ez így?A főbérlőnek esze ágában sincs ezeket kicserélni.Nem vagyunk bejelentve nincs a nevünkön az óra sem.A párom 93-at keres 4 műszakban én meg csak gyest kapok szóval kölcsönt kellene felvennünk, hogy ezt kitudjuk fizetni.Ti mit tennétek a helyünkben? ja és eddig fizettünk 9 ezer forint villanyt most felemelték 16 ezerre.

2011. márc. 17. 11:35
 1/3 anonim válasza:
költözés. mi is ezen agyalunk, mert havi 60 az albi + a rezsi ami így télen 30-50 között mozog :S férjem kap 70et, én gyest, és már ott tartunk mi is, h férjem most ment kölcsön kéri tesójától albira, és itt van 40e forint csekk amit ki kéne fizetni :( + teló számlák :(((( mi a költözést latolgatjuk, egy olcsóbb lakásba.
2011. márc. 17. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valaki lopja az áramot! Ennek kellene utánanéznetek!
2011. márc. 17. 11:43
 3/3 A kérdező kommentje:
30-at fizetünk albira 9 ezer a villany a közös költség meg vizzel együtt 7 ezer.2 éve lakunk itt eddig semmi baj nem volt.Most viszont kezd egy kicsit bunkó lenni a főbérlő pedig én mondtam neki, hogy ha nagyon bunkók lennénk akár itt is hagyhatnánk a 100 ezres számlájával mert nem lehetne rajtunk behajtani de mi nem vagyunk ilyenek, csak attól félünk, hogy most nagyon kedves meg minden de ha befizetjük és nem cseréli ki a dolgokat akkor mi lesz mi vegyünk ide új tűzhelyet, hogy főzni tudjak?Nagyon sok ez a 100 ezer és a gyerektől veszem el ezt a pénzt mert akkor már ha kölcsönt is kell fizetni akkor még ennyi minden sem tudunk neki venni.
2011. márc. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!