Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyünkben?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és van egy 34 éves férfi, akivel egymásba szerettünk... konkrétan egyikünk se mondta ki a másiknak, de folyamatosan bókol, sokat beszélgetünk, meg minden... majdnem minden nap találkozok vele, mert anyukám cégében dolgozik(amugy vállalkozó), anyu jól ismeri, szereti is. érdeklődési körünk ugyan az, nagyon sok mindenről tudunk beszélgetni. egyszerűen beleestem, nem tehetek róla:) (egyedülálló, elvált, gyereke nincs)
mit csinálnátok a helyemben?
2011. júl. 16. 14:31
11/16 A kérdező kommentje:
ezért is nem kezdek ki vele... csak egy kérdés volt, nem fogok úgyse semmit se csinálni vele, olyan alkalma, meg nem hiszem, hogy lesz, hogy ő fordítsa komolyabbra.. max akkor is csak egy csók lenne, az meg nem a világ vége, maximum ennyi lesz a mi kis "kapcsolatunk"
2011. júl. 16. 15:04
12/16 Girlnextdor válasza:
ok ok hogy bokol es jol esik. De ne dobd el a bugyid egy ilyen ferfitol sem, lesz meg az eletben ilyen. Oszinten es joindulatbol mondom hogy a legnagyobb arra az esely hogy csak bolondit. Keress inkabb magadnak egy komoly veled egy koru vagy picit idosebb fiut. Egy ennyivel idosebb ferfival meg ha ossze is josz akkora a korkulonbseg a te fiatal korod miatt is hogy a kulonbozo korosztalyotok miatt rengeteg dolgot maskent latnatok. Lehet igy felszinesen jonak tunne de hidd el tul nagy a korkulonbseg es elobb utobb ez konfliktusokhoz vezetne. Es igen buntetendo lenne a kapcsolat mert meg nem vagy 18 ez siman pedofilia. Nincs a kornyezetedben egy fiu sem aki normalis es nem rii le rola hogy csak a kufircra kellessz. En ugy velem te ennel tobbet erdemelsz mintsem egy hozzad keppest ven foszer a perverzkedeseit vetitse ki rad...
13/16 A kérdező kommentje:
igen, nem is akarok úgy tőle semmit, nem vagyok belé szerelmes... van más aki tetszik, korombeli, fél évvel fiatalabb, ma találkozok vele:))
2011. júl. 16. 15:10
14/16 Girlnextdor válasza:
akkor meg foglalkozz azzal de ezt a ven szivart hagyd a tetube mert csak a friss pipihusra vagyik...nehogy mar egy ilyennel foglalkozz:)) akad neked jobb is;)
15/16 A kérdező kommentje:
múltkor az egyik haverommal mentünk be, hát... utána kérdezgetett ki ez?
erre én: a barátom...
nagyot nézett...;P
2011. júl. 16. 15:19
16/16 anonim válasza:
"akivel egymásba szerettünk"
most akkor szerelmes vagy belé vagy nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!