Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek a helyünkben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés

Mindketten szép nagy esküvőt, lakodalmat szeretnénk, de ehhez még várnunk kellene kb 3 évet, mire megtudnánk valósítani. Ugyanakkor szeretnénk "haladni" az életünkkel,szeretnénk gyerekeket is, de majd csak az esküvő után. Ezzel kapcsolatban viszont úgy érezzük, hogy túl későn lenne, hiszen elmúltunk 30 évesek.

Ti mit tennétek? Elengednétek az álomesküvőt, vagy kivárnátok?

2022. jan. 23. 17:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
3%

Baba váró, ahhoz elég a közjegyzőnél összeházasodni.

Télen osszeházasodtok, nyáron mehet a lagzi.

2022. jan. 23. 19:30
 12/36 anonim ***** válasza:
28%
Aztán nem lesz pénz önrészre, gyerekre. Már nem vagytok olyan fiatalok, mi a fontosabb? A facebookra, instára kirakott puccparádé?
2022. jan. 23. 19:40
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Ezen az oldalon a válaszolók 98%-a szerint az ember kvázi megszűnik létezni a harmadik X után :D Úgy csináltok, mintha a kérdező azt írta volna, hogy "elmúltunk 80 évesek". "Már nem vagytok olyan fiatalok" - baszki, te akkor vegyél majd járókeretet 30 évesen, ha ilyen hülye vagy :D

A kérdésre válaszolva, én biztos nem várnék még 3 évet. Azt írod, lenne pénzetek egy "normális" esküvőre, akkor minek húzni az időt? Szeretitek egymást (remélhetőleg), családot akartok stb. Szubjektív vélemény, de az én ismerettségi körömben senkit nem tett boldogabbá az úgynevezett álomesküvő, már akinek megadatott.

2022. jan. 23. 19:55
 14/36 anonim ***** válasza:
14%
13# elmúltak 30 évesek nem öregek de ki tudja mennyivel? Lehet 36 évesek mondjuk, 3 év múlva 39. Lehet össze se jön a gyerek, nyugodtan lehülyézhetsz. De ezt én már végig csináltam de én 24 évesen kezdtem, az utolsó gyerekem 32 évesen született, van tapasztalatom és sokkal jobb fiatalon.Más volt 24 évesen mint 32 évesen terhesek lenni és 50 leszek mire ő 18.Szóval ez van. Járókeret nem kell, de köszi 😘
2022. jan. 23. 20:00
 15/36 anonim ***** válasza:
21%

1. Gyerek

2. Eskuvo

A korotok miatt a gyerek fontosabb mint egy tobb millios pucparade. Legalais az en eletemben nem fontos tenyezo a hazssag.

2022. jan. 23. 20:02
 16/36 anonim ***** válasza:
45%

Mert mégis mennyiért tudnátok megengedni magatoknak az esküvőt és mennyibe kerülne az, amilyen az "álomesküvő"?

Bocs, de szerintem az ember addig nyújtózkodjon, ameddig atakarója ér. Az összes spórolt pénzt elcseszni egy esküvőre elég gáz.

2022. jan. 23. 20:03
 17/36 anonim ***** válasza:
30%
Mivel a házasságnak nem feltétele a pénzszórás, összeházasodnék polgárilag és ha még mindig fontos, a felhajtást megcsinálnám később, mikor telik rá. Kérdés, hogy akartok haladni az életetekkel, pláne gyereket vállalni, ha egy rendes esküvőre nem telik.
2022. jan. 23. 20:10
 18/36 anonim ***** válasza:
22%
Felesleges pénzkidobás és pucc parádé az álom esküvő. Neked fontos egyedül. Senkit nem érdekel ratad kívül hidd el.
2022. jan. 23. 20:42
 19/36 A kérdező kommentje:

Pontosan így van. Nem is mások miatt csináljuk, hanem magunkért, mert mi ketten ilyen esküvőt szeretnénk. Nem érdekel más mit gondol róla, és nem a mutogatásért csináljuk. Instám nincs, facebookon pedig egy darab ezer éves profilképem van. Az esküvőt sem posztolnánk.

2022. jan. 23. 20:47
 20/36 anonim ***** válasza:
80%
19-es Mennyibe kerülne ez az álomesküvő, hány főnek?
2022. jan. 23. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!