Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyünkben?
Mindketten szép nagy esküvőt, lakodalmat szeretnénk, de ehhez még várnunk kellene kb 3 évet, mire megtudnánk valósítani. Ugyanakkor szeretnénk "haladni" az életünkkel,szeretnénk gyerekeket is, de majd csak az esküvő után. Ezzel kapcsolatban viszont úgy érezzük, hogy túl későn lenne, hiszen elmúltunk 30 évesek.
Ti mit tennétek? Elengednétek az álomesküvőt, vagy kivárnátok?
Baba váró, ahhoz elég a közjegyzőnél összeházasodni.
Télen osszeházasodtok, nyáron mehet a lagzi.
Ezen az oldalon a válaszolók 98%-a szerint az ember kvázi megszűnik létezni a harmadik X után :D Úgy csináltok, mintha a kérdező azt írta volna, hogy "elmúltunk 80 évesek". "Már nem vagytok olyan fiatalok" - baszki, te akkor vegyél majd járókeretet 30 évesen, ha ilyen hülye vagy :D
A kérdésre válaszolva, én biztos nem várnék még 3 évet. Azt írod, lenne pénzetek egy "normális" esküvőre, akkor minek húzni az időt? Szeretitek egymást (remélhetőleg), családot akartok stb. Szubjektív vélemény, de az én ismerettségi körömben senkit nem tett boldogabbá az úgynevezett álomesküvő, már akinek megadatott.
1. Gyerek
2. Eskuvo
A korotok miatt a gyerek fontosabb mint egy tobb millios pucparade. Legalais az en eletemben nem fontos tenyezo a hazssag.
Mert mégis mennyiért tudnátok megengedni magatoknak az esküvőt és mennyibe kerülne az, amilyen az "álomesküvő"?
Bocs, de szerintem az ember addig nyújtózkodjon, ameddig atakarója ér. Az összes spórolt pénzt elcseszni egy esküvőre elég gáz.
Pontosan így van. Nem is mások miatt csináljuk, hanem magunkért, mert mi ketten ilyen esküvőt szeretnénk. Nem érdekel más mit gondol róla, és nem a mutogatásért csináljuk. Instám nincs, facebookon pedig egy darab ezer éves profilképem van. Az esküvőt sem posztolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!