Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezüst házassági gyűrű elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezüst házassági gyűrű elfogadható?

Figyelt kérdés
Én 24 éves vagyok a barátnőm 22. A házasságot, mint lehetőséget a “kényszer” szülte, mert a barátnőm nem magyar (és nem EUs). Probléma ha ebből adódóan a gyűrű költségvetése 40 ezer forint? Persze évek múlva ha anyagilag majd jobban állok, vennék aranyat is, de most ez nem aktuális.

2021. nov. 6. 23:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Es fizet neked azert h elkapald magad házassággal hogy neki papirja legyen Mo-ra?

Vegye ő a gyűrűt.

Engem németben kértek törökök házasodni nem egyszer állampolgarsag miatt de mind fizetni akart érte

2021. nov. 7. 06:30
 12/24 anonim ***** válasza:
16%
Hova valósi ez a leány? Orosz? Minek a gyűrű?
2021. nov. 7. 06:46
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk nemesacél van. Én nem tudnék több százezres gyűrűt viselni, félnék, hogy elhagyom..

Aki szerint ciki, az így járt, vegyen magának olyant, ami neki tetszik. 🤷🏻‍♀️

2021. nov. 7. 08:31
 14/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nézzétek körbe, rengeteg mindenböl lehet választani. De egyebkent nem, nem gáz szerintem. Viszont arra figyeljetek, hogy Magyarországon 2019 január óta a hazassag magyar állampolgárral nem jogositja munkavallalasra a harmadik országbeli házastársat. Tehát, azután is pontosan ugyanúgy mukodik a legális munkavallalas, mint hazassag nelkul. Hazassaggal csak csaladegyesitesre nyertek lehetőséget (ott sem jogot!) és ahhoz jó pár millió kell majd a bankszamlan megtakarításkent, hogy tudd szponzorálni a házastársat, szoval inkabb erre tartalékoljatok, drága gyürüt majd vesztek később.
2021. nov. 7. 08:47
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem kötelező semmilyen gyűrű. Házasságot kötni ingyen is lehet, minden más opcionális. Nem ciki az ezüst sem, de én nem emiatt aggódnék a helyedben.
2021. nov. 7. 08:51
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Miért kell egyáltalán gyűrű? Ha csak a külső kényszerek miatt házasodtok, akkor írjátok alá a szerződést és viszlát. Nem kell gyűrű az ujjra, hogy mindenki lássa, hogy házasok vagytok. Jogi szempontból ennek nincs jelentősége.
2021. nov. 7. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Bármilyen gyűrű jó.

Enyém egy 8000 és acél gyűrű.

2021. nov. 7. 11:08
 18/24 anonim ***** válasza:
14%

Törölve a válaszom...tehát rátrafáltam!

Feka a srác, csóró, és kell a letelepedési papír az EU.-ba, igaz-e? >:)

2021. nov. 7. 12:09
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

#18 Értő olvasás, Balázs.

"Én 24 éves vagyok a barátnőm 22."

A kérdező magyar férfi, a barátnője nem EU-s.

2021. nov. 7. 13:43
 20/24 anonim ***** válasza:
65%
Fúúj komolyan a gyomrom forog a kommentelőktől. Ha megvannak az érzelmek, szeretik egymást, egy igazi nő nem a gyűrű értékét nézné. És csodálkoztok mikor sok férfi azt írja a nők a pénzre hajtanak. Gusztustalan társaság. Ne is hallgass rájuk Kérdező. Ha később megengedheted magadnak, és még mindig fontosnak tartjátok akkor veszel majd neki aranyat. Amúgy is a gyűrű jelkép, nem azt kellene jelentse hogy fél milliót hordok az egyik kezemen és jajj de gazdag palim van. Pff... 28/N
2021. nov. 7. 15:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!