Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy gondolta, hogy elmegyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolta, hogy elmegyünk az esküvőre?

Figyelt kérdés
Küldött egy meghívót barátnőm, postán! csak az esküvőre. Szállás, odajutás a mi gondunk. Kerestem a betétlapot vagy valamit, hogy lagziba hív-e, nem. Hát egy órás esküvő miatt elmenni, amikor postai meghívót küld, nem értem. Nem csak úgy átsétálunk, hanem 3 órás út lenne. Ottalvás, mert délutáni a program. Nem érti, miért nem megyünk. Hogy ne sértsem meg, hogy ez nekünk így nem megy?

2020. júl. 29. 10:05
1 2 3 4 5
 41/41 hendia ***** válasza:
65%

Én voltam már meghívva úgy esküvőre, hogy csak a szertartás részére, bár mondjuk az helyben volt, nem kellett órákat utazni.

Másik szemszögből (jövőre lesz az esküvőnk), nálunk a felállás a következő:

Mivel párom vidéki (szabolcsi), így az ő rokonságának fizetjük a szállást helyben. De azoknak a barátoknak, akik Pestről jönnek (Pesttől 20 km-re lesz az esküvő), csak jeleztük, hogy van szállásra lehetőség, az ott alvásuk az fakultatív lehetőség.

Hidd el, nem olcsó egy esküvő, ha nincs nagy költségvetésük rá, nem fognak tudni minden kényelmi szempontot megfizetni.

Ugyan nálunk jelenleg másra nem kell gyűjteni (ház, autó), így egy kicsit jobban tudunk költeni az esküvőre, de még így is, hogy csak a szűk családot és szűk baráti kört hívjuk meg, kb 80-an leszünk mindenkivel, és mire kifizetünk mindent (hely, kaja, fotós, ruhák, stb), nagyjából 3 millánál fogunk tartani.

2020. aug. 17. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!