Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolta, hogy elmegyünk az esküvőre?
"Köszönjük szépen a meghívást, de sajnos nem jó az időpont. Sok boldogságot nektek."
Nem értem, mit kell ezen felháborodni, meg kiakadni... Ilyen egyszerű a dolog.
A 3 órás út, hiába délutáni, még nem feltétlenül ottalvós. Nagyon max 6-kor lehet a szertartás? Akkor is hazaérsz este 10-re.
Megmondod, hogy sorry, nagyon messze van, ne haragudjon, mennél szívesen, ha közelebb lenne, de mivel másnap korán dolgod van, sajnos nem fér bele. És küld te is postán egy gratulálok lapot.
Küldjön értetek autót és fizesse a szállást is?
Néha lemegyek hídba ettől az oldaltól. 😂
Szerintem még óra díjat is kéne neketek adnia, hogy emelitek a társaság színvonalát.
Amatőr...
Ez egy udvariassági gesztus. Nem kell elmenned, és ő is tudja, hogy nem mentek.
Ráírsz, megköszönöd, nem tudunk menni, és kész.
Hány éves vagy, 12?
Látom megjöttek szarkasztikusék, pedig a kérdezőnek van igaza és megértem.
Eleve nem illik pusztán postázni a meghívót, nálunk is volt ebből balhé amúgy (nekünk az idő szűke miatt volt nagyon problémás, utólag belátom hogy így is türhő dolog volt). Több órás útra viszont egyértelműen nem hívunk meg senkit úgy, hogy legalább egy alap vendéglátás nincs. Ha valaki kell a szertartásra töltelékembernek, akkor legalább vendégül látom...
Vicces egy-két válasz! A barátnő annyira nem veszi a fáradtságot, hogy odautazzon, és személyesen adja át a meghívót (ahogy illik!), hanem feladja postán, de ő meg elvárná, hogy jelenjen meg személyesen az illető?
Ráadásul olyan nagyon közeli barátnő nem is lehet, ha csak az esküvőre tervezett a másikkal.
Én biztosan nem mennék, udvariasan, de valami kifogással visszautasítanám (szül a macskám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!