Feleségként tényleg olyan elítélendő ha egy másik férfival beszélgetek esetleg elmegyünk egyet sétálni, de ennyi?
Ugyan!
Én világéletemben csak fiúkkal jöttem ki, 2-3 tucat közeli fiúbarátom van, akikkel kettesben vagy többesben láthatnak. Az embereknek saját észjárásuk van, mindenki azt fogja gondolni arról, amit lát, ami az ő világképébe illik, ez ellen nem lehet tenni semmit.
sőt, sokan azt is odalátják, ami ott sincs, mert látni is azt akarják, ami az agyukban van.:)
Alapvetően nem lenne semmi gond, egyértelmű lenne a válasz, kollégával beszélgetni természetes dolog ha jóban vagytok, de aztán kétértelmű lesz a leírásod. Először azt írod hogy semmi több nincs, csak séta és beszélgetés, de aztán mintha magadat akarnád menteni, mondod hogy nem vagytok jól a férjeddel, és elvágyódsz. Evvel arra utaltál hogy mégis több van a dologban, az a "semmi több" kifejezés nem teljesen helytálló.
Én sem tudom hogy miért nem küzdesz a házasságodért. Ha nagyon nem működik akkor tényleg külön kell válni, de azon is gondolkodj el hogy miért vágyódsz el és hogy mik a valódi érzéseid. Azt mondod hogy felvidít a rosszabb napokon is. Hiába nem csalod meg a férjed, de ez attól még egyfajta menekülés és a boldogság máshol keresése.
Tehát alapvetően semmi gond sincs avval ha beszélget valagi kollégával, sőt jóban van férfikollégával, de ez a te leírásod alapján sokkal többről szól. Magaddal legyél őszinte először.
Jaj hányszor hallottam már én ezt, h nincs közöttünk semmi.
Aztán meg úgy cumizta a palit, mint aki két hete nem evett.
Arról meg ne is beszéljünk, h ez a felfogás csak addig ilyen természetes, míg te találkozol egy pasival.
Fordított helyzetben már itt vernéd a nyálad a többi idiótával, h mit képzel a férjed, h más nővel találkozik.
A beszélgetés, séta nem baj önmagában, de a fogalmazásod, ahogy írsz, többre enged következtetni.
Pl. nem az írod, hogy egy "kollégámmal", hanem "megismerkedtem egy férfivel a munkahelyemen". A "bujkálás" szó is elég árulkodó.
A séta sem baj, ha mondjuk ebédidőben kisétáltok kajálni, de ha rendszeresen munkaidő után találkoztok előre megbeszélve, hogy "felvidítson", az már randi.
Még az sem lenne gond, ha pár munkatársaddal elmentek egy olyan programra, ami téged érdekel, a férjedet meg kirázza tőle a hideg, de te kihangsúlyozod a férjeddel megromlott kapcsolatodat.
Szóval összességében ez így nagyon nem oké.
Nem írod, mi a gond a házasságodban, nyilván minden két emberen múlik, szóval nem ítélkezni akarok, de először jobb lenne ezen elgondolkozni, és ha lehet, akkor változtatni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!