Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségként tényleg olyan...

Feleségként tényleg olyan elítélendő ha egy másik férfival beszélgetek esetleg elmegyünk egyet sétálni, de ennyi?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen megismerkedtem egy férfival, nagyon kedves, jó humorú, szeretek vele lenni, sétálni, beszélgetni, de ennyi a dolog. A munkatársaim elkezdtek pletykálni, hogy biztosan együtt vagyunk csak mert sokat beszélgetünk. Ma láttak minket együtt sétálni és az egyik kolléganőm (akiről tudom, hogy rendszeresen kibeszél) meg is jegyezte üzenetben, hogy hát ott sétálgattunk... Nekem ez így jó, a Párom előtt sem titkolom, hogy olykor-olykor beszélgetünk, de már kezdek elgondolkodni, hogy nem gáz -e így anyaként és feleségként a dolog. Mostanában a férjemmel nem túl jó a kapcsolatunk, lehet, hogy emiatt vágyódom el inkább, az is meglehet, hogy külön válnak majd útjaink, nem tudom, de zavar a pletyka, holott tényleg csak beszélgetünk, felvidít a társasága a rosszabb napokon is. Ő elvált, neki is jól esik a társaság. Szóval nem tudom, én nem örülök a pletykáknak őszintén szólva, a férfi akivel barátkozom azt mondta csak nevessek a képükbe és mondjam, hogy igen együtt vagyunk ha Ti úgyis ennyire tudjátok és ne foglalkozzak velük mert annál rosszabb. De nem tudok nem foglalkozni vele... Bosszant. Mit tehetnék? Ha bujkálunk annál rosszabb.
2013. júl. 7. 01:01
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, már van munkahelye, de folyton csak a hibát látja benne, pedig nagyon színvonalas állást kapott. Tény, hogy kemény, sokat kell tudni hozzá, de már szinte az elején feladta, mondván ez neki nem fog menni és keres valami mást. Pedig csak tanulnia kellene hozzá, de a tanulás helyett vagy alszik vagy gépezik... Én bármilyen munkát elvállaltam, most is 16 órában robotolok, mégsem panaszkodom, pénzt ad, munkahelyet ad, örülök, hogy van. Én már szinte mindent megpróbáltam, hogy jobb legyen de semmi...
2013. júl. 7. 11:18
 22/41 anonim ***** válasza:
58%
A férjed már nem férfi a szemedben, szerintem itt ezzel van a baj!
2013. júl. 7. 11:20
 23/41 A kérdező kommentje:
Én még mindig pont ugyanúgy kívánom és szeretem mint korábban, én azt látom csak, hogy mintha én nem lennék már olyan szép és kívánatos neki. Pedig nem vagyok elhízva, adok magamra, csinosan öltözöm de sosem dícsér meg, sosem kedveskedik, ez nekem rosszul esik. Én gyakran megdícsérem, éreztetem vele, hogy nekem mennyire tetszik, ezt ő sosem viszonozza... Ez nekem nagyon fájó dolog.
2013. júl. 7. 11:25
 24/41 anonim ***** válasza:
Ha szereted és kívánod akkor miért írod hogy "vágyódom el inkább, az is meglehet, hogy külön válnak majd útjaink"??
2013. júl. 7. 11:27
 25/41 A kérdező kommentje:
Mert én hiába vágyom rá, ha ő nem vágyik rám. Eröltetni semmi értelme... Fél év után belefáradtam, hogy csak én vágyom rá folyton és ő inkább csak ritkán, ha úgy adódik.
2013. júl. 7. 11:31
 26/41 anonim ***** válasza:
69%

4-es vagyok, kedves 5-ös, kénytelen vagyok ellentmondani:

"Amikor egy nő elmegy egy férfival, sétálgatnak, beszélgetnek, nevetgélnek, azt úgy hívják, hogy randi. Gyakorlatilag fogadod annak a férfinak az udvarlását, a következő az lesz, hogy pár hét múlva megcsókol, majd felmentek a lakására, "

Kb. 40 olyan barátomról tudok Neked beszámolni, akivel 15-20 év után sem esett meg az első csók.:)

Ezt nevezik barátságnak.

2013. júl. 7. 11:31
 27/41 A kérdező kommentje:
Én nem akarnám elhagyni ha működne, ha apró problémáink lennének, megoldanánk, hiszen azok mindenhol vannak. De részéről semmilyen igyekezetet nem látok, ez a se veled se nélküled kapcsolat pedig nem mehet örökké..
2013. júl. 7. 11:33
 28/41 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyd ott, ha nincs kiút és ő nem akar tenni semmit!
2013. júl. 7. 11:33
 29/41 anonim ***** válasza:
81%

Na nekem már az ott betette volna a kaput, hogy te dolgozol, tanulsz, miközben ő otthon volt, és nem intézte el a háztartást, hanem még az is rád maradt.

Ha a férjed nem akar változtatni, akkor ennek a házasságnak annyi.

Nem is mentek sehova együtt?

2013. júl. 7. 11:38
 30/41 A kérdező kommentje:
Ritkán...Nagyon ritkán. Nem nagyon passzolgatjuk le a kislányunkat, olyan negyedévente elmegyünk egyet biliárdozni vagy moziba, esetleg kajázdába, általában a gyerekkel együtt megyünk egyébként. Ő eljár a haverokkal havonta, kéthavonta bulizni én csak 2-3 órákra megyek el a barátnőkkel. Szóval a lényeg, hogy könnyű azt mondani hagyjam ott, én sajnálom otthagyni, hiszen sokmindent megéltünk együtt, szeretem is, de nem vagyok boldog... És szerintem így már nem is leszek. De nehéz nekem ezt a döntést meghoznom!
2013. júl. 7. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!