Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy gondolta, hogy elmegyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolta, hogy elmegyünk az esküvőre?

Figyelt kérdés
Küldött egy meghívót barátnőm, postán! csak az esküvőre. Szállás, odajutás a mi gondunk. Kerestem a betétlapot vagy valamit, hogy lagziba hív-e, nem. Hát egy órás esküvő miatt elmenni, amikor postai meghívót küld, nem értem. Nem csak úgy átsétálunk, hanem 3 órás út lenne. Ottalvás, mert délutáni a program. Nem érti, miért nem megyünk. Hogy ne sértsem meg, hogy ez nekünk így nem megy?

2020. júl. 29. 10:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
40%
Ahogyan ó is dürhő módjára feladta postán a meghívót, majd te is élő videocseten bejelentkezel.
2020. júl. 29. 10:30
 12/41 anonim ***** válasza:
82%
Honnan veszed, hogy "elvárja"? Szerintem ez csak illedelmességi meghívás volt, és amúgy baromira nem érdekli, odamegy-e a Kérdező, vagy sem.
2020. júl. 29. 10:31
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
#10-nél a pont, és szerintem a kérdező is így gondolta, nem úgy, hogy mindent álljanak neki....
2020. júl. 29. 10:33
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan veszed, hogy "elvárja"? Szerintem ez csak illedelmességi meghívás volt, és amúgy baromira nem érdekli, odamegy-e a Kérdező, vagy sem."

Innen:

"Nem érti, miért nem megyünk. Hogy ne sértsem meg, hogy ez nekünk így nem megy?"

Aztán lehet, csak rájátszik, de akkor minek erőltetné?

2020. júl. 29. 10:35
 15/41 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy azt vágjátok, hogy az elmúlt hónapok arról szóltak, hogy ne utazz? Sztem most olyan helyzet van, ahol belefér, hogy nem személyesen, nagy csinnadrattával kapja meg a meghívót egy vendég.

Sztem semmi baj nincs a postázással, lehet tényleg udvariassági kör volt, de azt írja a Kérdező, hogy a barátnője. Ha amúgy se olyan szoros a kapcsolat közöttük, akkor meg miért csodálkozik vagy miért tartja barátjának?

2020. júl. 29. 10:38
 16/41 anonim ***** válasza:
25%

Úristen milyen emberek írnak ide? Akik szerint normális, hogy postán adnak fel egy esküvői meghívót (és nem a világvégén lakik)!

Voltam már jóp ár esküvőn, de mindig személyesen adták át, mindkét fél ott volt, ahogy kell!

Úgy látszik igénytelen GyiK-eséknél nem így szokás.

2020. júl. 29. 10:39
 17/41 anonim ***** válasza:
83%

Igénytelen vagy, akinek nincsenek extra elvárásai? Hát, vicces vagy.

Ez az egész esküvő-dolog eleve túl van erőltetve. Én ugyan nem várom el, hogy közösen álljanak elém, és úgy adjanak át meghívót, mintha a kezemet kérnék meg... Nevetséges ez az egész.

A Kérdező, ha akar, menjen, ha nem akar, nem menjen.

2020. júl. 29. 10:40
 18/41 anonim ***** válasza:
79%

16 Szerintem is nevetséges. Egy nagy esküvőn ahol van 100 vendég mindenkihez személyesen el kéne menni az ország 100 pontjára?

Ne nevetess. Még a postai meghívó is elég maradi.

Nekem egy üzenet is bőven elég valamilyen platformon. Nem ettől lesz valaki bunkó.

2020. júl. 29. 10:45
 19/41 A kérdező kommentje:
Vonattal mennénk, de az autó sem lenne jobb, mert akkor meg fizetni kellene a parkolásért és nem akarok Bp.-en vezetni. Nem várom el, hogy fizesse a szállást, de legalább foglalja le, gondolom nem csak én vagyok nem helybeli, máshol ezt így szokták. De így, hogy 0 intézkedés és nem érti, hogy miért nem megyünk. Nem csak átsétálunk városon belül a városházára, hanem vonat, szállás, és akkor az az egész, hogy ott találkozunk, gratulálunk, valamikor odaadom a pénzt és mehetünk haza? Úgy tesz, mintha a legjobb barátnőnk lennénk, de nem viselkedik úgy tetteiben és még nekem ciki, hogy akkor most megszakad a kapcsolat. Eddig látogattuk egymást rendszeresen.
2020. júl. 29. 10:49
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amúgy tuti h nem vagytok a lagzira meghívva? Lehet félreérthető a meghívó szövege, de sztem minimum megérne annyit, hogy rakerdezel vagy beírod ide azt a mondatot, persze adatok nélkül. Mostanában annyiféleképpen tudják megfogalmazni, lehet vmi félrement..
2020. júl. 29. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!