Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt az emberek, hogy az esküvő róluk szól?
Csalódás egy korábbi, állítólag keresztény válaszoló hozzászólása. Szép, hogy neked fontos az imádság, de lehetne fontos az is, hogy milyen lesz a következő generáció. Lesz e nekik is részük benne? Inkább beinvitálni kéne a gyerekeket (és a fiatalokat) a templomokba, nem pedig kitiltani. A kicsik is lássák, hogy milyen gyönyörű a nászmise. Csodálkozunk, hogy a templomainkat az öregek töltik meg? Ilyen hozzáállással? Az is szomorú, amikor kisgyerekes anyukák nem élhetnek igényük szerint lelki életet, mert a hozzád hasonlók megszólják őket.
Emellett láttam már nagyvárosi templomot, leválasztott gyerek résszel, ahová kilehetett vinni a hisztisebb kicsiket. Szerintem erre kéne haladni.
(mellesleg érdekes, hogy minden, gyerekek mellett szóló válasz le van pontozva... A buborékfújós ötlet kifejezetten tetszett. Annyi jó megoldás létezik, amivel mindenki jól jár, csak akarni kell.)
A gyerekek az idióta szüleik miatt vannak kitiltva. Az ember ismeri a rokonságát. Én is pontosan tudom, hogy senki nem vinné ki azt a taknyot, ha visszhangzana a bőgése a templomban. Azt is tudom, hogy minden a gyerekek illegéséről és rohangálásáróp szólna végig, még a táncot is elcsesznék. És nem a gyerekekkel van bajom, hanem a rohadt szüleikkel, akik nem érzik úgy, hogy fel kell emelni a valagukat és azonnal kirohanni, mikor a gyerek üvölteni kezd. Nagyon bírom a szüleit is a rokongyerekeknek, mert jófejek, mikor épp nincs ott a gyerekük. De a gyereknevelést totál elcseszték, senkire nincsenek szinte tekintettel és ha ott a gyerek, másra sem figyelnek, csak arra, ahogy a drágájuk rombol.
Én úgy készültem, hogy nem várom vissza az esküvőre költött pénzt. Nem kell annyira a nászajándék, hogy más szarsága elrontsa a napot.
Ételek alatt pedig nem arra gondolok, nem vagyok tekintettel a cukorbetegekre. Még a torta is ennek megfelelően lesz elkészítve. De arra nem vagyok kíváncsi, hogy más minden szart rendeltessen velem, fél disznót meg háromfogásos menüket. Lesz 4-5 főétel, két leves és a torta és itt pontot is teszek arra, hogy kajarendelőset játsszak. Aki mást akar tenni, az süt egy tállal és kirakja az asztalra.
Mi nem tiltottuk ki a gyerekeket. A távolról jött ismerős első nyikkanásnál kiment a kisbabával, férjem unokatestvére meg vigyorogva leste, h a hülye kölyke belepofázik az eskübe, belemászik a fényképbe és a videókon lófax nem hallatszik, csak a hülyegyerek blablázása kb a szertartás felében. És nem 2-3 évesről van szó. Anyukám azóta sem bocsátotta meg, h így elbarmolta. Én megmondom őszintén, engem is zavart, de most én szóltam volna a nagy meghitt pillanatok közepette, h ugyan Gizi állítsad már le Dezsőkét, mert épp elkúrja életem egyik fontos, soha vissza nem térő pillanatát? Elég hülyén vette volna ki magát. Mindegy, a vacsorára már nem jöttek, mert oda csak nagyszülők-szülők és tesók jöttek. Az kellett.volna még oda, h azt is elrontsa...persze nem a gyerek tehet róla, de bocsássa már meg a világ, h a saját esküvőjén szeretné jól érezni magát az ember.
És nem, egy fillért nem kértünk vagy kaptunk tőlük, de legalább elbaszták az esküvői videónkat, azóta sem nézzük meg, mert minek, nem magamat hallom rajta, csak Dezsőkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!