Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két menyasszonyi ruhában esküvő? Furcsa, vagy nem olyan,
amin az emberek nagyot néznének?
2019. ápr. 27. 15:12
2/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy mindkettő tetszik, és nem bírok választani. Ráadásul a stílusuk is más, az első ruha szerintem sok lenne a vacsorához, lagzihoz, de a második meg a polgári szertartáson nem lenne nagy durranás.
Nalunk ugy szokott lenni, hogy van egy ruha a lagzira meg magara a szertartasra (bar az nagyon rövid itt, kulfold), es aztan ejfel korulig abban a ruhaban van a menyasszony es aztan a kesobbi ilyen after partyra, ami a tenyleges buli baratokkal, ott van egy masik ruha, ami altalaban a kenyelmesebb. De itt igy alakulnak a szokasok. Magyarorszagon ennek nem latnam ertelmet, mert ott mondjuk szertartas delutan 4-5 korul, akkor viselsz egy ruhat, aztan 2-3 ora mulva mar egy masikat, de azt is max. ejfelig mert utana mar menyecske. Nekem ez nem lenne tul praktikus, ugyhogy ezert nem ajanlanam csupan.
2019. ápr. 27. 15:17
Furának fura, de egyébként a kényelem fontos szempont. Én tudtam magamról, hogy nem tudok habos-babos 30 kilós ruhában végigtáncikálni egy estét, 2-3 óra után akarnám levágni magamról. Főleg ha még be is kajálok és kirobbanok a fűzős ruhából. De mondjuk én 2 ruha helyett egy kényelmesebbet választottam.
Ha neked így jó és nem megy rá a gatyátok a két ruhára akkor hajrá.
2019. ápr. 27. 15:18
Nem szokványos, de nem látok benne semmi kivetnivalót.
Eddig minden esküvőn, ahol voltam, két ruhája volt a menyasszonynak, egy hagyományos illetve egy éjfél utánra (hivatalosan ugye "menyecskeruha", de nem mindenkinek tipikusan az volt, csak valami koktélruha).
Annyi és olyan ruhád lehet, amennyit, amilyet szeretnél, elvégre a te esküvőd.
Olyan rokont meg, aki szeret beleszólni, nem kell meghívni, meglesztek nélküle is.
Melyik két ruháról van szó amugy, kíváncsi vagyok.
2019. ápr. 27. 15:22
6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem felesleges flanc 2 ruha. Az első amúgy jobban néz ki.
2019. ápr. 27. 16:33
Huh, a második nagyon szép, én is valami ilyesmiben gondolkodtam eleinte, csak aztán másmilyen lett (mindegy, miért).
2019. ápr. 27. 16:35
Amúgy nem sok különbség van a két ruha között. Így szerintem tök felesleges mind a kettő. Én az első ruhát se nevezném hercegnősnek. Annyira kicsi a különbség a kettő között, hogy csak pénzkidobás megvenni mindkettőt. Az elsőben is bőven ki lehet bírni a vacsit.
2019. ápr. 27. 16:37
Ha a párodnak is tetszik így, és belefér az anyagi keretbe, akkor miért ne? Lehet, hogy sokan furcsának találják. Szerintem is felesleges lenne két ruha NEKEM, de ez a te esküvőd, és ha téged ez tesz boldoggá, akkor csináld így! Ha fejre is állsz, akkor is lesz, olyan, amibe a vendégek belekötnek. Biztos, hogy lesz a társaságból olyan, akinek valami nem tetszik. De ha ti úgy érzitek, hogy nektek megéri két ruhát venni/bérelni, mert ettől szebb lesz az esküvő, akkor ne törődj mások véleményével. Sok boldogságot!
2019. ápr. 27. 18:02
Kapcsolódó kérdések: