Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két menyasszonyi ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két menyasszonyi ruhában esküvő? Furcsa, vagy nem olyan, amin az emberek nagyot néznének?

Figyelt kérdés
Két fehér ruhám lenne, most ezt találtam ki. Egyszerűen nem tudok dönteni, hiába nézem a képeket róla. Fel is próbáltam mindkettőt, jól állnak és mindkettő szerelem... Az egyik egy teljesen hercegnős ruha, amit felvennék a polgári szertartásra. A másik pedi egy egyszerűbb, egyenes szabású fehér ruha. Azt a vacsorára venném fel, majd hajnalban átöltöznék egy 3. ruhába, de az már csak egy piros menyecskeruha.

2019. ápr. 27. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Minek?
2019. ápr. 27. 15:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy mindkettő tetszik, és nem bírok választani. Ráadásul a stílusuk is más, az első ruha szerintem sok lenne a vacsorához, lagzihoz, de a második meg a polgári szertartáson nem lenne nagy durranás.
2019. ápr. 27. 15:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ugy szokott lenni, hogy van egy ruha a lagzira meg magara a szertartasra (bar az nagyon rövid itt, kulfold), es aztan ejfel korulig abban a ruhaban van a menyasszony es aztan a kesobbi ilyen after partyra, ami a tenyleges buli baratokkal, ott van egy masik ruha, ami altalaban a kenyelmesebb. De itt igy alakulnak a szokasok. Magyarorszagon ennek nem latnam ertelmet, mert ott mondjuk szertartas delutan 4-5 korul, akkor viselsz egy ruhat, aztan 2-3 ora mulva mar egy masikat, de azt is max. ejfelig mert utana mar menyecske. Nekem ez nem lenne tul praktikus, ugyhogy ezert nem ajanlanam csupan.
2019. ápr. 27. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Furának fura, de egyébként a kényelem fontos szempont. Én tudtam magamról, hogy nem tudok habos-babos 30 kilós ruhában végigtáncikálni egy estét, 2-3 óra után akarnám levágni magamról. Főleg ha még be is kajálok és kirobbanok a fűzős ruhából. De mondjuk én 2 ruha helyett egy kényelmesebbet választottam.

Ha neked így jó és nem megy rá a gatyátok a két ruhára akkor hajrá.

2019. ápr. 27. 15:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokványos, de nem látok benne semmi kivetnivalót.

Eddig minden esküvőn, ahol voltam, két ruhája volt a menyasszonynak, egy hagyományos illetve egy éjfél utánra (hivatalosan ugye "menyecskeruha", de nem mindenkinek tipikusan az volt, csak valami koktélruha).

Annyi és olyan ruhád lehet, amennyit, amilyet szeretnél, elvégre a te esküvőd.

Olyan rokont meg, aki szeret beleszólni, nem kell meghívni, meglesztek nélküle is.

Melyik két ruháról van szó amugy, kíváncsi vagyok.

2019. ápr. 27. 15:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Ez lenne az első, ehhez lenne fátyol is:

[link]

Ez a második:

[link]

[link]

2019. ápr. 27. 15:40
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem felesleges flanc 2 ruha. Az első amúgy jobban néz ki.
2019. ápr. 27. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Huh, a második nagyon szép, én is valami ilyesmiben gondolkodtam eleinte, csak aztán másmilyen lett (mindegy, miért).
2019. ápr. 27. 16:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem sok különbség van a két ruha között. Így szerintem tök felesleges mind a kettő. Én az első ruhát se nevezném hercegnősnek. Annyira kicsi a különbség a kettő között, hogy csak pénzkidobás megvenni mindkettőt. Az elsőben is bőven ki lehet bírni a vacsit.
2019. ápr. 27. 16:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak is tetszik így, és belefér az anyagi keretbe, akkor miért ne? Lehet, hogy sokan furcsának találják. Szerintem is felesleges lenne két ruha NEKEM, de ez a te esküvőd, és ha téged ez tesz boldoggá, akkor csináld így! Ha fejre is állsz, akkor is lesz, olyan, amibe a vendégek belekötnek. Biztos, hogy lesz a társaságból olyan, akinek valami nem tetszik. De ha ti úgy érzitek, hogy nektek megéri két ruhát venni/bérelni, mert ettől szebb lesz az esküvő, akkor ne törődj mások véleményével. Sok boldogságot!
2019. ápr. 27. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!