Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hanyadik alkalomra találtatok meg az esküvői ruhátokat?
Nekem az interneten nagyon megtetszett egy ruha, amit bazáron árult egy volt menyasszony, de fogalmam sem volt, hogy állna rajtam, előtte sosem próbáltam menyasszonyi ruhát. Mivel nem tudtam rögtön elmenni a ruhapróbára, igy voltam előtte több szalonban is, volt ami szóba jöhetett volna, hogy kikölcsönzöm, de mindenképp fel szerettem volna próbálni azt, amelyikbe beleszerettem. Igy két hét után összejött, odautaztam, felpróbáltam, és csodaszép, tudtam, hogy ez az és több ruhát nem próbálok már, pont jó méret, meg is vettem.
összeségében a 9. ruha volt, amit próbáltam.
Az alacsonysagom elegge behatarolja, milyen szabas all jol, a fazonokat neten megneztem, igy nem kellett 68426055858. darabot probalnom (utalok vasarolni, probalgatni stb).
Bementem, mutattam kepet, mutatott par ruhat, egyre ramutattam, PAKK, az lett.
Első alkalommal.
Mona Lisaba :)
Nyilván a legdragább ruha volt
Viszonylag könnyű volt, az első "uram atyám, hogy lehet ilyen ruhában házasodni?!" kaliberű ruhába beleszerettem. :D Nem az a tipikus esküvői ruha, de az esküvőnket is inkább egy szép díszítésű házibulinak mondtam volna. Egyébként fehér és csipkés, elegáns, csak mini. Soha nem voltam ez a habos virágos hercegnős típus. Azt már régen tudtam, hogy nem a hagyományos, uszályos ruhában fogok esküdni. Ahogy ezt megláttam a neten már rendeltem is.
Egyébként én nem esküdnék olyan ruhában a helyedben, aminél nincs meg az "EZ az a ruha" érzésem. Hiába jársz végig 15 üzletet, ha egyik ruhát sem érzed az igazinak és csak arra vágysz amit elvittek előtted. Én nézelődnék még a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!