Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontos a jó fehérnemű a menyasszonyi ruha alá?
Figyelt kérdés
Megvan a ruhám, középvastag csipke pántos, szabad hátú, kis úszályos, A vonalú. A nő azt mondta a szalonban, hogy nem kell alá melltartó ilyen kis mellre (75A), raknak bele szivacsot. Ez eddig oké. De sokkot kaptam, hogy ilyen harisnyakötő, meg olyan, de most őszintén, 25 éves vagyok, a súlyom átlagos, nincs rajtam felesleg, de ha lenne is, egy A vonalú ruha alatt nem hiszem, hogy látszana. Ti mit viseletek a ruha alatt?2019. ápr. 14. 10:25
1/8 anonim válasza:
Ha nem szeretnél, akkor nem kell alá semmi. Szerintem egy kényelmes bugyi jó, és ennyi.
A harisnya kötő csak poénos szokás, de nem kötelező. Nyugodtan viselj sima harisnyát.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2019. ápr. 14. 10:33
3/8 anonim válasza:
Rajtam mindössze egy bugyi volt a menyasszonyi ruha alatt. Melltartó nem kellett, mert úgy volt szabva a ruha, hogy pont jó volt (másrészt nincs nagy mellem, B-s). Fűző féleség sem kellett, mert átlagos a súlyom, edzek, felesleg nincs rajtam. Egy bugyi, és egy rendes sima fehér harisnya volt, amilyet amúgy is hordunk, csak fehér.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak pénzlehúzás akarna lenni, semmi több.
5/8 anonim válasza:
Rajtam egy kínai csinosabb combfix volt és minőségi tényleg szép franciabugyi. Az tényleg drága volt, de számomra azért kiábrándító lett volna, ha egy hétköznapi sokszor mosott bugyi lett volna. Ráadásul azóta is hordom és amikor rajtam van, hihetetlen jó érzés fog el.
6/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem az a jó fehérnemű, amiben jól érzed magad. Valakinek fontos a tudat, hogy valami szexi van rajta a ruha alatt, attól csinosabbnak érzi magát, van aki akkor tud felszabadult lenni, ha kényelmes, ami rajta van, nem kell olyasmiben feszengenie, amit amúgy nem hord. Nekem mindegyik szempont számít, ezért vettem egy minőségi, tökéletes méretű és fazonú melltartót (erre időt és pénzt is áldoztam), mert a ruhám szabása és a mellméretem miatt ez a kényelemhez elengedhetetlen volt, ill. esztétikailag is fontos. Ezen kívül az alkalomra vettem a hétköznapinál egy picit csinosabb, picit csipkésebb, de kényelmes bugyit, ez alacsonyabb árkategóriájú volt, mint a melltartó. Mindkettő testszínű. Ősszel volt az esküvő, így én egy teljesen átlagos, vastagabb fehér harisnyát is vettem a ruha alá.A fehérneműt később is hordtam, főleg a bugyit, a melltartót inkább alkalmi ruhához. Szerintem sokszor túlárazzák az esküvői kiegészítőket, teljesen indokolatlanul. Azt válaszd, amiről úgy gondolod, fontos neked és jól érzed benne magad. Sok boldogságot!
7/8 anonim válasza:
Melltartó rajtam sem volt, varrtak a ruhába mellbetétet.
Harisnyát a kínaiban vettem, combfix, aminek ilyen tapadós volt a teteje, így nem tudott lecsúszni (a harisnyanadrágot nem ajánlom, mert pisilésnél még azzal is szórakozni nem mókás :D
Bugyiból egy szép fehér csipkét vettem. Nem esett volna jól az esküvőmön a hétköznapi sokszor használt bugyit hordani :)
Meg harisnyakötő, amit a férjem lehúzott és eldobott a csokordobás után
8/8 anonim válasza:
Igen, fontos a jó fehérnemű. Viszont ez szerintem nem feltétlen egyenlő a szexivel. Az a fontos, hogy kényelmes legyen és te jól érezd magad benne. Rajtam volt melltartó a ruha alatt, mert az adott biztonságérzetet. A melltartót direkt a ruhához vettem, hogy sehol ne lógjon ki. A bugyival én nem problémáztam, nem egy hétköznapokon is hordott darab volt rajtam, de nem is egy extra. Ha a nászéjszaka miatt vennél csak szexi fehérneműt, akkor szerintem az felejtős. A nagy napon estére már jobban jársz, ha egy kiadós zuhany után öltözöl át a szexi fehérneműbe. (Izgulsz, táncolsz egész nap, ezáltal beleizzadsz a ruhádba, ami rajtad van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!