Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek mennyire fontos a fehérnemű összhang?
Figyelt kérdés
Bugyi-melltartó megegyező szín/minta.
Zavar, ha eltérő?
Kort is, légyszi.
2017. júl. 26. 19:40
1/9 anonim válasza:
Ki veszi észre, ha a nőre figyelek és alig várom, hogy lekerüljön róla?!
2/9 Igen, én vagyok! :) válasza:
Még sose vettem észre.:DDD
3/9 anonim válasza:
Tapasztalatbol mondom, rohadtul nrm érdekli öket. 100-bol 1-et, ha izgat. A többi alig várja, h lekerüljön rolunk 😁
5/9 anonim válasza:
annak is megvan a bája ha eltérő
6/9 anonim válasza:
Ha szar teste van akkor nagyon fontos. Sajnos 10/8 lanynak ruha nelkul sokkal rosszabb teste van mint ruhaban, es abban az esetben le sem veszem 90%-ban a melltartot, igy elony ha szep, nem eltero.
8/9 anonim válasza:
Ha jo a test, akkor a világ legizlestelebebb színpárosítása is lehet a nőn, nem fog érdekelni.
9/9 anonim válasza:
Kedvcsinálónak kedvelem a fehérneműt, de a testi kontaktnál már csak akadálynak látom. Bár az hogy színesek a fehérneműk még nem tűnt fel, igaz csak 15 éve vagyunk együtt az asszonnyal, de ha hazamegyek benézek a szekrénybe mi milyen színű, most már érdekel.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!