Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a vőlegényem, hogy nekem nagyon fontos, hogy ne bérelt menyasszonyi ruhám legyen?
És meg van rá az anyagi keret? Azért egy esküvői ruha nem olcsó. És még ott van az esküvői szertartás, buli, kaja..stb. ami mind pénzbe kerül.
Ilyen sok pénzetek van? Vagy ez csak a te hepped?
Az esküvő KETTŐTÖKRŐL szól.
"Most eljött az idő, hogy neki kell állni varratni, mondtam is neki, erre azt mondta, hogy szerinte 1 alkalomra felesleges, inkább béreljük."
Ezen mit kellett kiborulni? Komolyan nem értem a reakciót, ahelyett, hogy szimplán, nyugodtan megmondtad volna neki, hogy "nézd, lehet, hogy számodra felesleges, de nekem ez az álmom, szóval ragaszkodom hozzá" és ennyi, téma letudva. Nem kell megértenie vagy átéreznie, el kell fogadnia és kész. Semmi értelme hisztizni rajta, én nőként nem értettem soha, miért fontos az esküvői ruha meg a többi hajcihő, neki se kötelező megértenie, de ezen nem kéne így kiakadnod.
"Jól keres"
Ergó ő fizesse ki a te ruhádat.
Nem akarja. Fel tudod ezt fogni?
Ha a fontossága olyan mértékű, akkor gondolom magadnak is állnád, ha a vőlegénye ilyen kis "surmó". Ja, hogy nem állnád? Ennyit arról, hogy mennyire fontos a ruhád.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!