Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két menyasszonyi ruhában esküvő? Furcsa, vagy nem olyan, amin az emberek nagyot néznének?
Figyelt kérdés
Két fehér ruhám lenne, most ezt találtam ki. Egyszerűen nem tudok dönteni, hiába nézem a képeket róla. Fel is próbáltam mindkettőt, jól állnak és mindkettő szerelem... Az egyik egy teljesen hercegnős ruha, amit felvennék a polgári szertartásra. A másik pedi egy egyszerűbb, egyenes szabású fehér ruha. Azt a vacsorára venném fel, majd hajnalban átöltöznék egy 3. ruhába, de az már csak egy piros menyecskeruha.2019. ápr. 27. 15:02
11/16 anonim válasza:
Hu azt hittem két másmilyen ruha :D ezek tök hasonlók
12/16 anonim válasza:
Mondjuk másodiknak ilyen
13/16 anonim válasza:
Hát én lány vagyok, nagyon szeretek vásárolgatni, és sokszor döntésképtelen is vagyok, de ezek között én sem látok akkora nagy különbséget és nem mondanám az első ruhára, hogy kifejezetten habos-babos hercegnős. :)
Amúgy nem lenne fura a két ruha, de ezeknél szerintem sem éri meg.
14/16 anonim válasza:
Nem éri meg.
Ha azt mondanád, hogy a szertartásra szeretnél egy abroncsos ruhát, utána meg egy simában végigülni kányelmes arra azt mondom oké.
De ez ugyanaz a fazon, nincs is szembetűnő klönbség még mintában sem a kettő közt.
Felesleges pénzkidobás szerintem.
De ti tudjátok nektek mi a jó.
15/16 anonim válasza:
Szerintem, az első elég lenne. De, Te tudod.
16/16 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnne, hogy átöltöztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!