Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenének az ehhez ÉRTŐ emberek?
Szval az esküvőnk egy szombati nap lesz. Egy idős néni sütne nekünk sütiket, pl. zserbó vagy hasonlók. Erre anyósom mondja, hogy az a néni már hétfőn megsüti a zserbót (lesz többféle sok sok belöle így hogy időben elkészüljön).
Mondtam neki, hogy hétfőtöl szombatig milyen íze lesz a zserbónak, erre mondja, hogy az jó úgy sokkal finomabb.
Most komolyan 1 hetesen ehető FINOM zserbó? Vagy kajak bolond az anyósom?
A zserbó éppen az a sütemény, ami nem frissen finom, hanem legalább 3-4 nappal elöre jó megsütni, mert úgy érik össze.
Ha megfelelöen (hütöben) van közben, akkor érnyleg sokkal jobb úgy, anyósodnak (ebben) igaza van.
köszönöm! megnyugodtam, mert tudjátok annyira elegem van ebből a nőböl (anyós), hogy az csak NA! már feszít az agyam, hogy leordítsam, hogy ne okoskodjon itt nekem.
MINDENRŐL úgy beszél, hogy már le van fixálva.
pl a húslevesben a csigatészta, mondtam neki ha tud nézze meg mennyi háznál mert állította, hogy neki egy ismerőse jol csinálja nagyon.
az összeget mai napig nem tudom, de! multkor már ugy beszélt, hogy akkor ennyi annyi kell, és megrendeli holnap....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Szóval köszönöm!!
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!