Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenének az ehhez ÉRTŐ emberek?
Figyelt kérdés
Szval az esküvőnk egy szombati nap lesz. Egy idős néni sütne nekünk sütiket, pl. zserbó vagy hasonlók. Erre anyósom mondja, hogy az a néni már hétfőn megsüti a zserbót (lesz többféle sok sok belöle így hogy időben elkészüljön).
Mondtam neki, hogy hétfőtöl szombatig milyen íze lesz a zserbónak, erre mondja, hogy az jó úgy sokkal finomabb.
Most komolyan 1 hetesen ehető FINOM zserbó? Vagy kajak bolond az anyósom?
Nem történt tragédia és még igaza is volt.Állj hozzá pozitívan,feltételezd azt,hogy jót akar és talán még ért is hozzá,ez pontosan annyi energiádba kerül,mint utálni.
2012. jún. 6. 20:33
12/29 A kérdező kommentje:
a kérdésre megkaptam a választ, köszönöm mindenkinek :)
2012. jún. 6. 20:35
13/29 anonim válasza:
Szívesen!További jó anyós-meny viszonyt! :)
2012. jún. 6. 21:59
14/29 anonim válasza:
Kaját hagyd rá,nem fog elrontani semmit,hisz akkor utána hogy dicsekedne hogy az ő érdeme?
Hidd el,amit intéz,flottul fog menni.
Hagyd rá,van elég dolog amivel foglalkozhatsz.
(Nálunk is ez volt,amig rá nem jöttem,hogy megbeszéltük,hogy mi legyen fixen,megmondtam hogy mennyi a keret,mi jön ki belőle,ha többet akar,ő dolga,ugy lefoglalta magát a kaja szervezkedésben hogy el is felejtett másba beleszólni)
2012. jún. 7. 08:59
15/29 anonim válasza:
A zserbó NEM az a sütemény, ami többnaposan finom, összekeveritek a mézes-krémessel!!! Az ehetetlen frissen, mert kemények a lapjai!! A zserbó frissen finom, másnap már tiszta száraz!!! GYakran sütöm, tudom!! Az egyheti zserbó ehetetlen lesz, csak szólok!
2012. jún. 7. 09:19
16/29 anonim válasza:
A zserbót, legfeljebb egy nappal süsse meg az a néni, ne egy héttel! Esküszöm én megcsinálnám, mert irtó finom receptem van!
2012. jún. 7. 09:25
17/29 anonim válasza:
Akinek a zserbó nem áll 1 hétig vagy legalább 5 napig az nagyon rosszul csinálja.
2012. jún. 7. 09:35
18/29 anonim válasza:
Nem hinném, hogy rosszul csinálom. A zserbó kelt tészta és azok köztudottan hamar kiszáradnak. De persze, biztos jobban tudod. Pont tegnapelőtt sütöttem, ma már nem olyan jó.
2012. jún. 7. 09:41
19/29 anonim válasza:
ÉS már ne haragudj, az esküvőmre biztos nem egyhetes süteményeket tálalnék fel!
2012. jún. 7. 09:42
20/29 anonim válasza:
A zserbó tényleg több naposan jó. De a többi sütit is ő fogja csinálni? Először mi is házi sütit akartunk csináltatni, kaptunk az étteremtől egy telefonszámot, aki ilyet vállal. Azt mondta a nő, hétfőn, kedden megsüti a lapokat, szerdán megcsinálja a krémeket, csütörtökön megtölti őket, pénteken szeleteli. Mi sokan leszünk, sok sütemény kell, és a cukrászda ahol a tortát rendeljük, annyi kedvezményt adott, hogy nem sokkal drágább lesz. Ezért a cukrászdától rendeljük, mert nem vállalom be, hogy bárkinek bármilyen baja legyen. Ekkora összegnél, amennyibe egy esküvő kerül nem hiszem hogy érdemes 10-15 ezren variálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!