Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baj van ezzel ahogy szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van ezzel ahogy szeretném vagy sem?

Figyelt kérdés

26N vagyok párom 30 F

1 év múlva lesz az esküvőnk,kicsit másabb mint a hagyományos cigányzenés,zabáltassuk a népet dolog

Amit tudni kell: szűk családi kör 10 fő

Párom szülei, húga,és keresztanyja

Nálam a barátnőm és családja 4 fő ( igen nekem nincsenek szüleim)

Csak polgári esküvő lenne, nem vagyunk vallásosak

Lenne 1 fotós kb 4 órára

Csak is kizárólag párom és én fizetünk mindent,semmi pénzt nem várunk el senkitől

A volcz birtokot választottuk szertartásnak és étteremnek

Az étteremben kiválasztottunk egy menüt,lenne egy tányér leves

Főételnek baconbe tekert szűzérmék áfonya szószban,hercegnő burgonyával

És egy szelet sajttorta

Szóval az egész esküvő, szűk család, szép meghitt kulturált vacsora,kis hangulatos zenével és kb ennyi

Mivel ez a 10 fő, telefonfüggő, megkérnénk őket,hogy tegyék el legalább a vacsoráig a telefonokat,voltam olyan esküvőn, ahol szegény barátnőm elsírta magát, hogy kifizettek 150 ezer Ft a fotósra, és amikor körbe szeretett volna nézni a szeretteire, semmi mást nem látott mint a mobilozo arcokat, a fotós a megígért 500 képből tudott 275 csinálni.

Személyes tapasztalatbol így döntöttünk

Nem lenne cigány zene és nem zabáltatnánk a népet

Ez a 10 fő konkrétan lehülyézett,hogy ez nem is esküvő,hol marad a vőfély a ceremónia mester és sorolhatnám....

miért nem értik meg,miért nem fogadják el

Az a bajuk,hogy nem lesz korlátlan pia és zabálás vagy mégis mi ?

Ennyire szörnyű lenne?

2020. máj. 10. 05:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus ez a fajta esküvő, a dajdajozás nem az én világom. Én is hasonlót szeretnék, el nem tudom képzelni magamnak a menyatáncos vőfélyes kurjongatást.
2020. máj. 13. 17:37
 42/42 anonim ***** válasza:
Én falun nőttem fel, ahol igenis a "zabáltassuk a népet" típusú esküvők voltak a jellemzők. Így számomra is az az evidens. Ettől függetlenül nem nézem le azt, aki nem ilyet tervez, ellentétben veled kérdező, mert a fogalmazásodból is kitűnik hogy mindenki mást lenézel, aki "zabáltat". Hogy a kérdésedre is válaszoljak, mindenki olyan esküvőt szervez, amilyet szeretne. Ha a meghívott vendégeid lehülyéztek emiatt, akkor nem érdemlik meg, hogy ott legyenek.
2020. máj. 13. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!