Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van ezzel ahogy szeretném vagy sem?
26N vagyok párom 30 F
1 év múlva lesz az esküvőnk,kicsit másabb mint a hagyományos cigányzenés,zabáltassuk a népet dolog
Amit tudni kell: szűk családi kör 10 fő
Párom szülei, húga,és keresztanyja
Nálam a barátnőm és családja 4 fő ( igen nekem nincsenek szüleim)
Csak polgári esküvő lenne, nem vagyunk vallásosak
Lenne 1 fotós kb 4 órára
Csak is kizárólag párom és én fizetünk mindent,semmi pénzt nem várunk el senkitől
A volcz birtokot választottuk szertartásnak és étteremnek
Az étteremben kiválasztottunk egy menüt,lenne egy tányér leves
Főételnek baconbe tekert szűzérmék áfonya szószban,hercegnő burgonyával
És egy szelet sajttorta
Szóval az egész esküvő, szűk család, szép meghitt kulturált vacsora,kis hangulatos zenével és kb ennyi
Mivel ez a 10 fő, telefonfüggő, megkérnénk őket,hogy tegyék el legalább a vacsoráig a telefonokat,voltam olyan esküvőn, ahol szegény barátnőm elsírta magát, hogy kifizettek 150 ezer Ft a fotósra, és amikor körbe szeretett volna nézni a szeretteire, semmi mást nem látott mint a mobilozo arcokat, a fotós a megígért 500 képből tudott 275 csinálni.
Személyes tapasztalatbol így döntöttünk
Nem lenne cigány zene és nem zabáltatnánk a népet
Ez a 10 fő konkrétan lehülyézett,hogy ez nem is esküvő,hol marad a vőfély a ceremónia mester és sorolhatnám....
miért nem értik meg,miért nem fogadják el
Az a bajuk,hogy nem lesz korlátlan pia és zabálás vagy mégis mi ?
Ennyire szörnyű lenne?
Dehogy van baj ezzel! Sőt, én tavaly voltam két lagziban, mindkettő 150,illetve 220 fős volt. Volt templomi, polgári, vacsora, tánc hajnalig. Én mindkettő nagyon élveztem, nagyon közeli barátaim. Cigányzene nem volt egyiken se. A vendégsereg fele nyilván a szülők barátai. 4-10 millió forint, jobb helye is lenne.
Megint másik barátomék elmentek ketten, plusz két tanú, a házasságkötő terembe egy pénteki napon. Utána otthon volt kis dajdajozás. Egyáltalán nem bánták meg. Én se haragudtam, hogy nem hívtak meg, mert ez az ő döntésük volt.
Én megmondtam nekik, hogy az én esküvőm (ha lesz 😁) maximum 50-60 fő lesz, csak polgári szertartás, de az biztos, hogy hajnalig buli!!
Amúgy lehet a helyedben annyit változtatnék,hogy az ételt magának válassza az a 10 fő és legyen alkoholcsomag. Ennyi, a többi szerintem teljesen rendben van.
Az étel ital kapcsán változás lesz, több lesz, több menü
A többivel szerintem nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!