Van-e olyan köztetek aki sok,5 vagy annál több gyereket nevelt fel? Mennyire különböznek egymástól abban, ahogy most, miután már felnőttek hozzátok, szülőkhöz viszonyulnak?
Szerintem trljesen mindegy, hogy 2-3-10 testvér van, úgyis mindegyik másképp fog a szüleihez viszonyulni.
Nyilván, ha kevés törődést kapnak gyerekként, az a szülőkkel való felnőttkori viszonyra ki fog hatni, de ez ugyanúgy előfordulhat egy egykével vagy egy nyolctesós gyerekkel.
mi öten vagyunk és mind felnőttek/családosok lettünk.
mindannyian ugyanúgy viszonyulunk a szüleinkhez, senki nem tért rossz útra. segítjük egymást ha kell, vannak közös családi ebédek, strandolások. semmi extra nem változott, csak felnőttünk :D.
vagy nem tudom pontosan mire gondolsz a kérdéseddel...
Mi attól hogy öten vagyunk testvérek sokkal jobb a viszonyunk egymással és a Szüleinkkel is mint a ferjemeknel akik kettem vannak de a testvérével evek ota nem beszel az anyjával is Havonta egyszer.a barátnőm is évente egyszer beszél a testvérével.
Nem hinnem hogy a testvérek számától függ!vagyis az én környezetemben pont ellentétes pelda van erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!