Fiamat vinném Hba nyaralni pár napra, de az anyja nem engedi, mert külföld. Rendszeresen megyek érte minden 2. hétvégén, ahogy meg van beszélv. Kérdezem, hogy megteheti? Illetve én megtehetem, hogyha ő külföldre vinné nyaralni, nem engedélyezem?
Off! Gondolom a szép "magyar" "horvátba" kifejezés még szebb rövidítése. Fú, de felhúz, mikor így fogalmaz egy csomó ember, "magyarba, horvátba, olaszba, spanyolba". És ezek is szavaztak!!!
Amúgy megtehetitek mindketten, hogy nem engedélyezitek.
4.! Akár Hollandiába is lehetne, csak találgatni lehet. De én is Horvátországra tippelek.
Már megírták a választ előttem, kérdező, mindkét szülőnek bele kell egyeznie. De tényleg ne a gyerekkel szúrjatok már ki! Vagyis jelenleg most ne a volt feleséged. Ha megbízható vagy, szeret veled lenni (mondjuk nem tudni, hány éves a fiad), én biztos, hogy elengedném. Ha fordítva lesz, te a gyereked érdekében ne vitatkozz majd. Próbáld rábeszélni, vagy mutasd meg neki, amit írtunk.
Milyen idős a gyerek?
Menj a gyerekvédelmibe, ott érdeklődj.
Mi 3 éve kérdezés nélkül az OSZTÁLLYAL mentünk Lengyelországba, átugrodtunk, mert a határon voltunk... Nem volt tervezett.
Útlevelet nem kérnek, szóval szerintem csak vidd át azt kész.
"csak vidd át azt kész"
Aztán, ha megjöttök és a gyerek elkotyogja, lesz olyan herce-hurca, hogy a gyereketek mindkettőtöket örök életére megutál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!