Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van ezzel ahogy szeretném vagy sem?
26N vagyok párom 30 F
1 év múlva lesz az esküvőnk,kicsit másabb mint a hagyományos cigányzenés,zabáltassuk a népet dolog
Amit tudni kell: szűk családi kör 10 fő
Párom szülei, húga,és keresztanyja
Nálam a barátnőm és családja 4 fő ( igen nekem nincsenek szüleim)
Csak polgári esküvő lenne, nem vagyunk vallásosak
Lenne 1 fotós kb 4 órára
Csak is kizárólag párom és én fizetünk mindent,semmi pénzt nem várunk el senkitől
A volcz birtokot választottuk szertartásnak és étteremnek
Az étteremben kiválasztottunk egy menüt,lenne egy tányér leves
Főételnek baconbe tekert szűzérmék áfonya szószban,hercegnő burgonyával
És egy szelet sajttorta
Szóval az egész esküvő, szűk család, szép meghitt kulturált vacsora,kis hangulatos zenével és kb ennyi
Mivel ez a 10 fő, telefonfüggő, megkérnénk őket,hogy tegyék el legalább a vacsoráig a telefonokat,voltam olyan esküvőn, ahol szegény barátnőm elsírta magát, hogy kifizettek 150 ezer Ft a fotósra, és amikor körbe szeretett volna nézni a szeretteire, semmi mást nem látott mint a mobilozo arcokat, a fotós a megígért 500 képből tudott 275 csinálni.
Személyes tapasztalatbol így döntöttünk
Nem lenne cigány zene és nem zabáltatnánk a népet
Ez a 10 fő konkrétan lehülyézett,hogy ez nem is esküvő,hol marad a vőfély a ceremónia mester és sorolhatnám....
miért nem értik meg,miért nem fogadják el
Az a bajuk,hogy nem lesz korlátlan pia és zabálás vagy mégis mi ?
Ennyire szörnyű lenne?
Most lesz cigány zene, vagy nem?
Egyébként ez egy jó kérdés. Csináljátok, ahogy jónak látjátok, és aki eljön, eljön, aki nem, az nem. Egyébként ha a barátnőd esküvőjén is kevesen voltak, ti hívhattok több embert a biztonság kedvéért, mert előfordulhat, hogy veletek ellentétben nem mindenki fogja meghittnek találni azt a vacsorát, bár ki tudja.
Ey dolog, amit még megtehetsz, megkérdezed, és meghallgatod az esemény ellenzőit, bár a korlátlan pia, és zabálás sosem hat negatívan(feltéve, hogy jó a felhozatal).
A ti esküvötök, ti döntitek el, hogy hogy szeretnétek a nagy napot. Ha a telefont el akarjátok tetetni, akkor eltetetitek. Szerintem amúgy teljesen jó lesz ez így.
Elöször lehet fura volt valakinek, de ez lesz, senki miatt nem kell megváltoztatni szerintem, ez a ti napotok.
#1 nincs cigányzene
Nem tudunk hívni több embert,mert nincsen kit meghívni
Barátnőm esküvője 50-70 fős volt
Megkérdeztem az illetőket
Anyós baja,hogy nincs templom,és ez szerinte már nem esküvő
Após baja a pia és,hogy szerinte jól kell laknia a népnek
Párom húgának az a baja,hogy milyen jogom van abba beleszólni,hogy ki mikor használhatja a telefont , ő vette a saját pénzéből akkor használja amikor akarja ,ha ő akar,akkor úgy is csinál képet
Barátnőm szülei szerint kevés a kaja
2 érme 4 db burgonyával,ez nem étel
Szertartás 16 lesz
17-18ig fotózás, beszélgetés ...
Vacsora 18 kor
Előtte otthon mindenki ehet ebédet mi is fogunk a párommal
"Nincs cigányzene" - miért, kellene? Életemben nem voltam olyan esküvőn, ahol lett volna. Bár az is igaz, hogy mi nem vagyunk cigányok!
Szép rokonság lehet amúgy, hogy nem bírják letenni a telefont! Elképesztő! Minden ember meghülyült már? Csak az én rokonaim normálisak? Kezdem értékelni őket!
Inkább azzal a 10 fővel van a baj.
A Ti napotok legyen úgy ahogy ti akarjátok, nem kell hetedhét határra szóló esküvő, a templomi meg akkor " ér" vmit ha később a gyereket is vallásosnak nevelik.
Szerintem is az, hogy nem zabálhatnak...
Megkell nekik mondani, hogy oké vagy így ahogy mi akarjuk vagy akkor mindenki marad otthon ti meg két tanúval megesküdtök
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!