Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Baj van ezzel ahogy szeretném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van ezzel ahogy szeretném vagy sem?

Figyelt kérdés

26N vagyok párom 30 F

1 év múlva lesz az esküvőnk,kicsit másabb mint a hagyományos cigányzenés,zabáltassuk a népet dolog

Amit tudni kell: szűk családi kör 10 fő

Párom szülei, húga,és keresztanyja

Nálam a barátnőm és családja 4 fő ( igen nekem nincsenek szüleim)

Csak polgári esküvő lenne, nem vagyunk vallásosak

Lenne 1 fotós kb 4 órára

Csak is kizárólag párom és én fizetünk mindent,semmi pénzt nem várunk el senkitől

A volcz birtokot választottuk szertartásnak és étteremnek

Az étteremben kiválasztottunk egy menüt,lenne egy tányér leves

Főételnek baconbe tekert szűzérmék áfonya szószban,hercegnő burgonyával

És egy szelet sajttorta

Szóval az egész esküvő, szűk család, szép meghitt kulturált vacsora,kis hangulatos zenével és kb ennyi

Mivel ez a 10 fő, telefonfüggő, megkérnénk őket,hogy tegyék el legalább a vacsoráig a telefonokat,voltam olyan esküvőn, ahol szegény barátnőm elsírta magát, hogy kifizettek 150 ezer Ft a fotósra, és amikor körbe szeretett volna nézni a szeretteire, semmi mást nem látott mint a mobilozo arcokat, a fotós a megígért 500 képből tudott 275 csinálni.

Személyes tapasztalatbol így döntöttünk

Nem lenne cigány zene és nem zabáltatnánk a népet

Ez a 10 fő konkrétan lehülyézett,hogy ez nem is esküvő,hol marad a vőfély a ceremónia mester és sorolhatnám....

miért nem értik meg,miért nem fogadják el

Az a bajuk,hogy nem lesz korlátlan pia és zabálás vagy mégis mi ?

Ennyire szörnyű lenne?

2020. máj. 10. 05:06
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Igen mindenki kap inni enni

Italt úgy gondoltuk fejenként 2l üdítő 6 pohár alkohol kb

Ételre italra többet fogunk akkor

2020. máj. 10. 13:59
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Tehát vinnétek x mennyiségű italt, üdítőt, alkoholt vegyesen, és tart amíg tart? Ebben az esetben es is rendben van szerintem, egy vacsorához senki nem iszik meg 2 liter üdítőt meg 6 pohár bort. Azért kérdeztem csak, mert már olyant is hallottam, hogy az italt mindenki maga fizette, na az szerintem gáz. De ebbe már szerintem nem lehet belekötni, max még pár zsugor ásványvizet tegyetek hozzá, az mindig jó, ha van.
2020. máj. 10. 14:07
 33/42 A kérdező kommentje:

Pár ásvány víz

Apró süti

Inkább maradjon mint hogy ne legyen

Igazgatok van

Ebben még tudunk változtatni többet venni

Többi dolog olyan hogy így szeretnénk így lesz

2020. máj. 10. 15:33
 34/42 anonim válasza:
100%

Elég annyi alkohol! Ez egy vacsora, gondolom 3-4 óra az egész.

Nincsen semmi baj! A ti napotok, legyen olyan, amilyet ti szeretnétek! Sok boldogságot!

2020. máj. 10. 15:37
 35/42 anonim válasza:
100%

Jó kis példa, ismerősek 200+ fős lagziján mindenki megebédelt olyab 13 óra körül. Utána volt a templomi esküvő, az jó kis séta volt. Aztán vissza mindenki, svédasztalos uzsi, aztán polgári szertartás ott helyben, aztán vacsora. Torta, hajnal kettőkor káposzta.

És 12 órától korlátlan italfogyasztás volt. Brutális állapotok voltak másnap reggel és részben a sok sok kaja miatt! 🤣 🤣 Na ez a "zabáltatás" :)

2020. máj. 10. 15:40
 36/42 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom ki hol él, de a környezetemben kb. 10-ből 7-8 esküvő ilyen volt. Ma már ez a divat. Kb. akkor lógsz ki a sorból, ha hagyományos lagzi van.

Egyébként a te esküvőd, meg nyilván te ismered a násznépet. Így tudod, hogy mindenki szeretni fogja azt az egy tányér levest és ezt a fajta főételt. Én mondjuk szeretem, de pl. ismerek olyat, aki nem eszik disznóhúst. De gondolom nálatok ilyen nincs.

A mennyiség tényleg kérdéses, ha olyan puccos kis adagokat adnak, amit néhány étterem szokott, akkor pl. édesapám félig éhesen jönne haza erről az esküvőről. Más, ha lenne sütemény, vagy vacsora és szertartás között valami harapnivaló: hidegtál, pogácsa, ilyesmi.

A telefonozás meg egy olyan dolog, hogy tény, hogy nem tilthatod meg, mert mégis milyen jogon, nem a dedóban vagyunk. Ez a násznép intelligenciája kéne, hogy legyen, hogy ne egész este ezen lógjon.

2020. máj. 10. 17:51
 37/42 anonim ***** válasza:
Szertartas 15p, vacsora 1ora, fotos teljesen folosleges 4orara, van egy olyan erzesem hogy 2ora utan ott fogjatok nezni egymast program hijan a Volz birtokon...
2020. máj. 13. 14:18
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy-egy ilyen családi eseményen hosszú órákon át tudunk beszélgetni, nevetni, jól szórakozni buli nélkül is, szóval nem feltétlenül fogják csak nézni egymást 2 óra után. :D
2020. máj. 13. 14:48
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is csak kajálás volt, késő délutántól éjfélig gond nélkül eldumálgatott az asztal fölött jó hangulatban a harminc fős násznépünk.
2020. máj. 13. 16:01
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2020. máj. 13. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!