Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Siralmasan vicces sztorik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siralmasan vicces sztorik, avagy nálatok milyen agyament dolgon ment a veszekedés esküvő szervezéskor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Októberben lesz az esküvőnk, nem lesz nagy, velünk együtt 20an leszünk. Azt hittem, hogy ezzel megúszom a nagy macerát és vitákat, de tévedtem :D

A Facebook csopprtban, amit az egyik tanú hozott létre, hogy megbeszéljük a részleteket, most azon megy a vita, hogy mit együnk (utána lesz egy bográcsozás ugyanis).

Illetve mondtuk, hogy kényelmesen lehet öltözni, pl. Póló, farmer. A párom húga sírva hívta fel, hogy vennie kell akkor egy új farmert, de azt ő soha nem tud találni magának, és hogy most mi lesz. :D

Barátnőmnek nyáron volt esküvője, náluk azon ment a vita, hogy milyen abrosz legyen. Az anyós akkor arra jutott, hogy talán jobb is, ha ő nem megy, mert nem olyan lesz az abrosz, ami szerinte illendő.

Nálatok volt valami ilyen marhaság, ami akkor kiakasztó volt, de ma már nevettek rajta?

2019. szept. 14. 22:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tök jók, köszi. :)

Jöhet még! Jó látni, hogy nem vagyok egyedül a fura problémáimmal :D

2019. szept. 16. 05:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az abroszos nagyon komoly :D.

Nekünk végül nem lett esküvőnk expárommal, de tervben volt... exanyósjelölt kedvenc beszólása: nem kell esküvő, elmentek az önkormányzatra, aztán csak a szűk család beül egy étterembe, és annyi, nem kell semmi csicsa. Öööööö... az egy dolog, hogy magával az alapgondolattal még talán egyet is értek, én sem vagyok egy nagy flancoló, de attól még szerettem volna, ha esküvői jellege van, nem olyan, mint bármelyik más random családi program. De főleg az, ki ő, hogy megmondja, mi hogy esküdjünk meg.

Persze én is hallom azért a sztorikat ismerősöktől, rokonoktól... besztof:

- főnököm tavaly esküdőtt, anyja konkrétan elsírta magát, amiért a Bp-n élő lánya és az ő vőlegénye, akiknek a legtöbb rokona és barátja szintén Bp.-n él, nem a lány szülővárosában akarja az esküvőt, hanem Bp.-n... plusz hogy rendeljék a vidéki ismerősétől a tortákat, és aztán szállíttassák el Bp.-re, mert a pesti az biztos szar

- szintén torta és városok... egy barátnőm... mondjuk itt egyértelműen az anyjának volt igaza, és inkább vicces, mint veszekedős... kitalálták, hogy akarnak egy grillázstortatörést, és megvolt a kedvenc grillázstortás cukrásza... csak épp egy másik városban ment férjhez... anyukája több perces vita után tudta meggyőzni, hogy keressen egy helyi grillázstortás cukrászt, mert nem a legjobb ötlet a nyár kellős közepén az ország egyik végéből a másikba szállítani a tortát.

- ismerős család... apuka napokig duzzogott, amiért nem a kedvenc zenekarát választotta a fia és a leendő menye a lagzira, merthogy az az ő családjuknak a zenekara, minden XY-családos esküvőn és egyéb nagyobb bulin ők nyomták, és milyen ciki lesz, hogy most más fog zenélni, hogy fog a szemükbe nézni

2019. szept. 24. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!