Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siralmasan vicces sztorik, avagy nálatok milyen agyament dolgon ment a veszekedés esküvő szervezéskor?
Sziasztok!
Októberben lesz az esküvőnk, nem lesz nagy, velünk együtt 20an leszünk. Azt hittem, hogy ezzel megúszom a nagy macerát és vitákat, de tévedtem :D
A Facebook csopprtban, amit az egyik tanú hozott létre, hogy megbeszéljük a részleteket, most azon megy a vita, hogy mit együnk (utána lesz egy bográcsozás ugyanis).
Illetve mondtuk, hogy kényelmesen lehet öltözni, pl. Póló, farmer. A párom húga sírva hívta fel, hogy vennie kell akkor egy új farmert, de azt ő soha nem tud találni magának, és hogy most mi lesz. :D
Barátnőmnek nyáron volt esküvője, náluk azon ment a vita, hogy milyen abrosz legyen. Az anyós akkor arra jutott, hogy talán jobb is, ha ő nem megy, mert nem olyan lesz az abrosz, ami szerinte illendő.
Nálatok volt valami ilyen marhaság, ami akkor kiakasztó volt, de ma már nevettek rajta?
"Az anyós akkor arra jutott, hogy talán jobb is, ha ő nem megy, mert nem olyan lesz az abrosz, ami szerinte illendő."
:D köszönöm, hogy ezt kiírtad. Jót mosolyogtam rajta.
Anyos verte magat a helyszinen, a szekek elrendezesen es a menun is, hogy a 3fele koretbol az egyik rizs legyen, mert az o csaladja rizses! 2 azaz ketto ember volt meghivva az o csaladjabol es ezert 58 masik ehetett szinten rizst.
Termeszetesen a nagykerben megvett legalabb 8fele szeszesitalfelhozatal+ ketfele koktel sem utotte meg a mercet nala, 80.000forintos szamlat csinalt a "csaladjaval" az etterem barjaban.
Az oromszulok semmit nem fizettek bele...
Nálunk anyós azért háborúzott mert elmentem sminkeshez életemben először 😃
Előtte pedig azért hogy ő nem tud ajándékot hozni majd az unokája ha megszületik neki vásárol be dolgokat az lesz az ajándék. (most 1 éves azóta sem)
Meg természetesen a zenészek sem tetszettek neki, de nehogy már ő keressen.
Lagzi után is sorolta, hogy mi nem volt jó. Hozzá teszem mindezt úgy hogy semmit nem fizetett.
#2 vagyok hat el is felejtettem h anyos nalunk is bement az anyakonyvi hivatalba es nem tudom h de ismerose reven lefikszalt egy fel 12:30as idopontot ugy h az etterem estere volt foglalva. Egesz nap zokogtam a munkahelyemen h nem akarok deli eskuvot es utana megmondani a barataimnak h bocs nincs ebed, nincs program, setalgassatok a varosban estig.(tobb csalad kulfoldrol utazott)
Vegul anyam is mozgositotta az kapcsolatait es 18ra szerzett idopontot, 19tol meg volt a buli.
Szerintem szzokjetek meg! 😅
En ezért utálom az esküvőket reszben. 😒
De jó nekem is pont októberben lesz egy 20-25 fős. :)
Konkrét vita nincs, de morgás az van. A szálláson, amit ingyen biztosítunk nekik (a családi szokástól eltérően) nincs mindenkinek lehetősége saját szobában aludni, hanem van olyan, hogy két párt össze kell raknunk egy 4 fős szobába (itt jegyezném meg, hogy általában családtagokról van szó, nem vadidegenekről). Anyám pasija közölte, hogy ha nem lesz saját szobájuk, akkor ők nem alszanak ott (ez nekem azért lenne fontos, mert kis program másnap reggel is lesz és bár mindenkire nem számítok, azért a saját édesanyám jó lenne, ha ott lenne). Szóval most ott tartok, hogy párom idősebb nagynégyjét és az ő vak(!) férjét kénytelen vagyok más családtagokkal összeereszteni, hogy kerülgethessék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!