Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői civakodás illetve ezekre megoldás?
Tervezgetek amolyan gyerek szokáshoz hívő álombeli esküvőt. Minden rendben a ruha,a színek, a hely, az étel viszont a legfontosabb örök gondot fog okozni. A család. Szüleim 7éve elváltak és nagy civakodással ment a sok fenyegetőzés, bírósági dolgok (gyerek elhelyezés és ennek fellebbezése stb) és ebből adódóan akad a problémám, ami az, hogyha én valaha is szeretnék esküvőt akkor egy nagyon szűk családi kört hívjak meg, vagy merjem megkockáztatni hogy az egész családom (kb 60fő) egy "burok" alá teszem és lehet, hogy egymásnak ugranak vagy bármi vita születhet? Nagyon félek mert ugye ez minden lány álma és mindenki a tökéletesre törekszik, de vannak olyanok akik lehet elkezdenék szítani a tüzet..viszont ha valakit nem hívnék meg akkor rám sértődne be ami valamilyen szinten érhető. Szerintem édesapámat annyira nem zavarná de az anyukám felöli család inkább "m
orcosabb". Velük is beszélnem kell persze, de szerintetek egyáltalán megéri mégcsak szótis váltani erről?
17/L
17 évesen már túl öreg vagy a házassághoz!
Szerintem te is sértődj rá mindenkire, aki rádsértődik.
Eloszor volegenyt es penzt tervezz az eskuvohoz.
Plusz nem mindenki el am amikorra ferjhez megyunk.Az is lehet h a parod csaladja is bonyolitani fogja a helyzetet,most akkor arra is ragorcsolsz?
Intelligensen meg fogjatok oldani ha odakerulsz,ha meg keptelenseg akkor sertodes lesz,de az is tulelheto.Vagy marad a ket tanus.Van millio meg egy lehetoseg.
En a helyedben az erettsegire gyurnek.
A szüleim ugyanígy váltak el.
A húgom esküvője előtt megkereste mindkettőjüket, és elmondta nekik, hogy csak és kizárólag akkor jöhetnek el, ha tudnak majd viselkedni, valamint amelyik ezt megszegi, az örökre elbúcsúzik attól, hogy az unokával találkozzon (ebbe a családjaik is beleszámítanak, azokért ők felelnek).
Ezután az esküvőn nem lettek egymás kötelébe ültetve.
Az egész esküvő lement mindenféle balhé nélkül, igaz az segített, hogy családi oldalról nem voltak túl sokan egyik ágról sem.
Őszintén szólva nem hinném, hogy most meg lehetne mondani, hogy mit tegyél. Ez azért nagyban függ majd a párodtól is, hiszen ha senki sem fog senkivel sem kijönni az nem a legjobb...
De szerintem simán lehet nagyobb esküvőd csak ültesd be a két család közé a párod rokonságát. És beszélj majd a szülőkkel is. Ha normálisak akkor betartják :D
Ezen kívül megbízhatod a vőfélyt (vagy barátokat) is hogy ne engedje nekik hogy veszekedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!