Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szorít a menyasszonyi cipő....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorít a menyasszonyi cipő. Van megoldás?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem meg a menyasszonyi cipőm, alig találtam, mert nem sima fehér talál a ruhához. Az egyetlen modell, ami hasonló volt és tetszett is az az volt, amit végül megvettem. 37-es a méretem, de most mintha hátul nyomna. A 38-asból esett ki a lábam. Mit tudok tenni, hogy megnyúljon kicsit? Nem bőr, hanem ilyen selyemanyaggal bevont dolog. Ötletek?
2014. jún. 14. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden cipő tud tágulni legalább egy fél méretnyit. Hord otthon sokat és nem lesz gond.
2014. jún. 14. 12:18
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Vetesd fel egy kicsit nagyobb lábú emberrel..

Otthon segítsen tágitani

Nekem anyukám vette fel, igaz nki kisebb a lábahossza, de szálesebb egy délelőtt alatt kényelmesre törte nekem..

Eyébként 39 es lában van a férjemé 42-es.. Volt hogy zoknival rápréseltem 10 percre a cipőmet( persze megígértette velem, hogy egy ismerősnek sem mondom el:):):) az is segített

Hozzáteszem, hogy szerencsésebb lett volna tovább keresni megfelelő méretű cipőt

2014. jún. 14. 12:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel sűrűn, én is ezt javaslom, esetleg vastag zoknival vedd fel és úgy járkálj benne. Tágulni fog annyit, amennyit kell. Azért dobj be a nagy napra egy szandált a kocsiba, hátha mégsem, mert reggelig véged lesz!
2014. jún. 14. 12:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Sámfázd ki és minél többször vedd fel otthon. Ha lesz betanult táncotok, a próbákra is vidd el, ha már egy kicsit kitapostad. valamint vegyél fel titokzoknit, ha annyira gáz, hogy kisebezné a lábadat.
2014. jún. 14. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Tömb ki újságpapírral, estére.
2014. jún. 14. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
vizes zoknival vedd fel
2014. jún. 14. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
az enyém is szorított, de most már dolgozni is jártam benne, az egyik legkényelmesebb cipőm lett
2014. jún. 14. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
én is a vizes zoknira szavazok, nekem több cipőnél is bevált. vastagabb zoknit meleg vízzel szoktam megnedvesíteni, és 1-2 alkalommal felveszem így a cipőt annyi időre, amíg még nem fázom benne (20-30 perc)
2014. jún. 14. 13:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Eyébként 39 es lában van a férjemé 42-es.. Volt hogy zoknival rápréseltem 10 percre a cipőmet( persze megígértette velem, hogy egy ismerősnek sem mondom el:):):) az is segített "

:D

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek ;)

2014. jún. 14. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha elviszed egy cipészhez, megmondod neki, hol nyom 600-1000 Ft-ért kb. 3-4 nap alatt úgy kisámfázza géppel, ahogy te soha nem tudnád. Nőtt a lábam, nagyon sok cipőm alakíttattam így utána.
2014. jún. 14. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!