Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorít a menyasszonyi cipő. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem meg a menyasszonyi cipőm, alig találtam, mert nem sima fehér talál a ruhához. Az egyetlen modell, ami hasonló volt és tetszett is az az volt, amit végül megvettem. 37-es a méretem, de most mintha hátul nyomna. A 38-asból esett ki a lábam. Mit tudok tenni, hogy megnyúljon kicsit? Nem bőr, hanem ilyen selyemanyaggal bevont dolog. Ötletek?2014. jún. 14. 12:13
11/14 anonim válasza:
Nem véletlenül írtam, hogy ismerősnek..
Egyébként ő maga mesélte a szüleimnek el...
Itt névtelenül űgysem tudja senki.. Nem csorbul. A férfiassága
12/14 anonim válasza:
Ecetes vagy alkoholos zoknit tegyél az orrába éjszakára. De a legjobb tényleg az, hogy sokat hord otthon (zoknival persze, mert különben nagyon szorít), és ne csak ülőhelyzetben, hanem abban mosogass, porszívózz, tehátm járj benne.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem tudom, hogy a kitömés mennyire segít, ha elöl tökéletes, csupán a sarkam fölötti rész nyom, hátul. A zokniban járást és a vizes zoknit mindenképpen kipróbálom!
2014. jún. 16. 10:52
14/14 anonim válasza:
Engedj a kádba vizet és lépj bele a cipővel. Miután jól elázott, hagy a lábadon megszáradni. Ha száradás közben újra törni kezd, akkor újra állj bele vízbe. Végül kényelmes lesz. Ha strandon, vagy vízparton vagy, ugyan ez sokkal egyszerűbb. A feleségem annak idején cipőben zuhanyozott, hogy jobban elázzon és táguljon. Sikerült is, még sok évig hordta azt a cipőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!