Nagy rám a cipő, mi a megoldás?
Szia!
Ha hosszra nagy, akkor vattával tömd ki az orrát. A szélességén viszont sajna nem tudsz változtatni, szerintem a cipész sem, ő is max bővíteni tudja a cipőket.
Szia, így én is jártam és nem akarlak elkeseríteni, de igazán jó megoldás nincs rá, el kell adni. Ha fél számmal nagyobb, talán akkor használ: lehet kapni Scholl boltban (de lehet cipőboltokban is) a cipő sarkába öntapadós, kissé szivacsos betétet, elég drága, 2 éve olyan 1000 Ft volt. Szerintem ezek nem valami tartósak + ha leveszed a cipőt valahol, nagyon hülyén néz ki az a ragtapasz a sarkában. Az orrába nem érdemes semmit tenni, mert a lábujjaidnak nagyon kényelmetlen lesz egy idő után + ha összenyomódik ahogy előrecsúszik a lábad a cipőben, akkor meg a sarkad fogja kidörzsölni a cipő, ahogy lötyög a lábadon.
Fájó szívvel, de én eladtam inkább a cipőt 2 nap kellemetlenül eltöltött hordás után.
Nekem van még egy ötletem: vegyél bele egy talpbetétet, ezt egyszer cipőboltban ajánlották (kicsit nagy volt rám a cipő, adtak egy talpbetétet, hogy próbáljam fel azzal együtt, és úgy meg tök jó és kényelmes volt), az is szűkít a cipőn.
1. v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!