Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem kaptam túl sok együttérzést a páromtól?
Szerinted egy laikus mit tud kezdeni egy egészségügyi problémával, amit te sem tartasz arra érdemesnek, hogy orvoshoz menj vele.
Ilyenkor pihenés kell és az, hogy békén hagyják az embert, hogy aludhasson.
Ha szeretnéd,hogy átmenjen, mond meg.
Ha szarul vagy, doki
Nem értem ezt a hisztit. És elég visszataszító is...
Velem is így viselkedne a párom, ha én is így viselkednék vele. Ehelyett ha van gondom, akkor nagy lány módjára elintézem magam és nem zsarkonoskosok meg hisztizek jogot formálva abból, hogy fáj a hasam például. Tehet róla? Nem. Orvos? Nem. Dolgozik és megvan a maga baja tőlem függetlenül is? Igen. Akkor miért nyomjam rá a nyavalyámat és rágjam vele a fülét? Ha bajom van, elmegyek orvoshoz, ha nincs annyira nagy bajom, befogom és pihenek otthon. Ha meg kell a szeretete, nem a betegségemre fogom, hanem szólok, hogy hiányzik és a nehezített körülmények miatt inkább látogasson meg.
Nem értem, hogy tudna többet segíteni. Ő sem érti innen nézve. Ha akarsz valamit, nem célozgatsz buta női módiban, hanem megmondod, hogy nem érzed jól magad ahhoz, hogy kimozdulj, de szeretnéd látni és örülnél, ha átugrana hozzád. Nem olyan nehéz ám konkrétan megfogalmazni, mit akar az ember ahelyett, hogy célozgatna meg manipulálna.
Szerintem ő mindent megtett, ami tőle telik. Nem orvos, de keresne és elvinne hozzá/kórházba, napközben folyton érdekelte, hogy jobban vagy-e, Ő akart találkozni, de TE azt mondta, hogy ne. Ekkor mondtad neki, hogy menjen át??? Gondolom nem. Ne hisztizz.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!