Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem kaptam túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem kaptam túl sok együttérzést a páromtól?

Figyelt kérdés
2 napja van egy egészségügyi problémám, (nem tűnik "halálosnak" de fogalmam sincs mitol jött elő), és elmondtam a páromnak. Napkozben még írogatott, hogy mivan velem, hogy érzem magam, javult-e, lehet kéne orvost nézni stb, de úgy érzem nem igazán érdekli a dolog. Erre este írtam neki hogy nem igazán javulok, és hogy segíthene kicsit többet is, de erre annyit írt, hogy ő nemtud mit kezdeni ezzel, ő nem ért ilyenekhez,ha akarom akkor elvisz kórházba akár azonnal. Ti nem vártatok volna egy kicsit több együttérzést??? Itt lakik a közelben, kérdezte hogy talakozunk-e ma, mondtam hogy en nem megyek sehova, de ő annyira sem volt képes hogy átjöjjön meglátogatni! Nagyon megvisel hogy igy bánik velem, én mindenben tamogatom ha valammi baja van.

2019. szept. 7. 13:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem megfázás, annál azért komolyabb és drasztikusabb. Félek hogy szövődményei is lehetnek. Hétvégén nemtudok orvoshoz menni, és mivel nincs tb-m amúgy is csak a magándokik maradnak
2019. szept. 7. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Nőként is azt mondom, hogy felesleges hisztit nyomsz.

Érdeklődött, felajánlotta, hogy elvisz orvoshoz. Mi a fene kellene még? Ha azt akarod, hogy menjen át, akkor mondd neki azt. Ne nyavajogj.

Egyébként meg TB nélkül is ellátnak, csak utólag rendezni kell. Egyáltalán mi a fene bajod van?

2019. szept. 7. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlreagálod. Mégis, ennél mi több együttérzést vársz? Érdeklődött irántad napközben, kérdezte, hogy tehet-e valamit (orvoshoz elvigyen-e, akármi), de ha ő maga nem orvos, akkor valóban nem tud ezzel mit kezdeni. Ezen nem tudom, miért kell ennyit pattogni. Nem azt mondom, hogy szenvedj csendben, de őszintén nem értem, mit várnál tőle. Kérdezte, hogy találkozzatok-e, az önmagában nem jelenti, hogy nem menne át hozzád, csak puhatolózás, hogy otthon akarsz-e egyedül pihenni otthon, vagy van-e erőd/kedved vele lenni. Szerintem a körülményekhez képest abszolút a legtöbb támogatást és együttérzést nyújtja, ezen kívül tényleg nem tudom, mi mást lehetne még csinálni.

Ja, és én is nő vagyok. Az én férjem is néha szokta mondani egyes bajaimra, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni. És igaza van. Ha ő maga nem képzett szakember, akkor legfeljebb a nyafogásom meg tudja hallgatni, de ennyi, hozzátenni nem tud semmit, főleg ha olyan jellegű problémáról van szó, amit még átérezni sem tud (mint mikor pl menstruációs görcsöktől szenvedek, soha az életben nem fogja tudni, az milyen érzés, csak sajnálkozni tud, de az meg nem segít senkinek).

2019. szept. 7. 14:23
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem még sokat is kaptál. Egy kifogáskereső hisztis pitsa vagy. Nulla együttérzést érdemelsz.

Ha azt akarod, hogy átmenjen, hívd át.

Ha beteg vagy, menj el orvoshoz. Ahogy fentebb írták, ellátnak.

Ha nincs TBd, fizesd magadnak.

Ha nem akarod fizetni, menj el dolgozni.

Ilyen egyszerű.

2019. szept. 7. 14:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már mennék is hozzád. Megnézném mi a bajod. Majd felfekszel az asztalra. YOUTUBE BEKAPCSOL, s megnézem hogy kell az ilyet műteni. Majd durr bele. Fájdalomcsillapító s altatás nem kell. Úgy is elájulsz.
2019. szept. 7. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Bele se merek gondolni, akkor mekkora szöttyögést meg hisztit fogsz levagni, amikor majd jon az ertesites a tetemesre nott TB adossagodrol :"DDDD.
2019. szept. 7. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne hisztériázz, ő megmondta, hogy elvisz a kórházba. Marha felelősségteljes felnőtt vagy: nincs tb-d és sz*rsz az egészségedre.
2019. szept. 7. 19:23
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha ennyire sulyod a gond, akkor fogadna az ugyelet ilyenkor. :D magyaran valoszinuleg csak eltulzod a dolgot, mert önzö vagy és hisztis.
2019. szept. 7. 22:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Jézusom. A párod tök normális volt. Az agyaddal van gondod? Nézesd meg és még elis visz, ha kéred.
2019. szept. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!