Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem kaptam túl sok együttérzést a páromtól?
Nőként is azt mondom, hogy felesleges hisztit nyomsz.
Érdeklődött, felajánlotta, hogy elvisz orvoshoz. Mi a fene kellene még? Ha azt akarod, hogy menjen át, akkor mondd neki azt. Ne nyavajogj.
Egyébként meg TB nélkül is ellátnak, csak utólag rendezni kell. Egyáltalán mi a fene bajod van?
Szerintem is túlreagálod. Mégis, ennél mi több együttérzést vársz? Érdeklődött irántad napközben, kérdezte, hogy tehet-e valamit (orvoshoz elvigyen-e, akármi), de ha ő maga nem orvos, akkor valóban nem tud ezzel mit kezdeni. Ezen nem tudom, miért kell ennyit pattogni. Nem azt mondom, hogy szenvedj csendben, de őszintén nem értem, mit várnál tőle. Kérdezte, hogy találkozzatok-e, az önmagában nem jelenti, hogy nem menne át hozzád, csak puhatolózás, hogy otthon akarsz-e egyedül pihenni otthon, vagy van-e erőd/kedved vele lenni. Szerintem a körülményekhez képest abszolút a legtöbb támogatást és együttérzést nyújtja, ezen kívül tényleg nem tudom, mi mást lehetne még csinálni.
Ja, és én is nő vagyok. Az én férjem is néha szokta mondani egyes bajaimra, hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni. És igaza van. Ha ő maga nem képzett szakember, akkor legfeljebb a nyafogásom meg tudja hallgatni, de ennyi, hozzátenni nem tud semmit, főleg ha olyan jellegű problémáról van szó, amit még átérezni sem tud (mint mikor pl menstruációs görcsöktől szenvedek, soha az életben nem fogja tudni, az milyen érzés, csak sajnálkozni tud, de az meg nem segít senkinek).
Szerintem még sokat is kaptál. Egy kifogáskereső hisztis pitsa vagy. Nulla együttérzést érdemelsz.
Ha azt akarod, hogy átmenjen, hívd át.
Ha beteg vagy, menj el orvoshoz. Ahogy fentebb írták, ellátnak.
Ha nincs TBd, fizesd magadnak.
Ha nem akarod fizetni, menj el dolgozni.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!