Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromtól nem kapok megerősítéseket, mert nem vagyok az esete, azt pótolhatja, hogy az életem más részein jelölök ki célokat?
Sportokban és alkotói tevékenységben. Több mindenben jó akarok lenni, megmutatni a tehetségem és a kitartásom, kompenzálni azt, hogy nőként (külsőben) nem vagyok az esete. Lehet így kielégítőbb a kapcsolatunk? Vagy mindig ugyanolyan fájó lesz, és semmi sem pótolhatja? Ő megbánhatja idővel, hogy engem választott?
Komolyan el kell a megküzdési stratégiákon gondolkoznom, beleélni magam a jövőnkbe, mert hamarosan dönteni kell, hogy elköteleződünk-e egymás mellett.
Minden páromban volt valami, amihez erősen vonzódtam (külső és belső terén is)
Olyan nővel sosem voltam együtt, aki nem volt az esetem.
Szerintem nektek sem kellene ezt erőltetni
“Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy az egyik egy életen át azért küzd, hogy megfeleljen a másiknak”
Főleg azért, mert úgysem fogsz tudni megfelelni.
Ha nekem nem jön be a magas szőke csaj, mert az alacsony barnára bukom, akkor fejen állhat a szöszi, akkor sem fog megfelelni.
Szomorú látni itt a GYK-n is, hogy mennyien akarnak csak a másikért változni, de önmaguk érdekében milyen kevesen
(Lásd l, a pasiért, és nem az egészségért akar fogyni, vagy a srácok “majd eljarok programokra ha lesz valakim” vs azért járok programokra, hogy jól érezzem magam)
Ez a két dolog alapból kizárja egymást. Olyan emberrel nem jó a szex, akihez nem vonzódok, lehet akármekkora lepedőakrobata. Nekem ilyenek pl a túlsúlyos pasik, semmilyen mértékben nem bírom a hájat, így sose tudnám élvezni velük a szexet. Szóval ha veled szeret szexelni, akkor mégiscsak vonzódik hozzád. Miért gondolod, hogy nem? Hogy nézel ki és milyen az esete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!