Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elhunyt elettarsat potolhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elhunyt elettarsat potolhatja valamilyen mertekben mas?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 10:18
 1/9 ASOT ***** válasza:

Jajj nemár :)

Igen találhatsz olyat akivel boldog leszel, ás már csak egy amolyan "szép emlék" lesz. És majd akkor, amikor ismét boldog leszel akkor már csak úgy fogsz visszagondolni rá időnként, hogy milyen szép dolgok történtek akkoriban is.

Majd ránézel a jelenlegi barátodra aki melletted van és mosolyogsz majd, hogy az akkor volt most meg ismét jó...

Na persze, ehhez egy olyan embert is kell találnod ami nem egyszerű....

2013. jún. 10. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a párom halála után 9 hónap után kezdtem el ismét ismerkedni, és az első pasi csalódás volt de a 2. pasiban megleltem mindent amire szükségem volt ami hiányzott az életemből.

Szóval igen, ASOT-al egyet értek találhatsz de nem egyszerű!

2013. jún. 10. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nagy mázli kell majd hozzá. Szerencsés alkat vagy? Akkor semmi gond. De ha szerencsétlen voltál mindig is akkor jobb ha felkészülsz a rossz életre.
2013. jún. 10. 10:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Baratomra ? Hat ez jo volt,de nem vagyok sem meleg,sem langyos:) Miert van hogy tobbsegeben a kerdezot nonemunek gondoljatok ?
2013. jún. 10. 10:51
 5/9 ASOT ***** válasza:

bocs :)

A lényeg ugyanaz!

Értsd fordítva a dolgot.

2013. jún. 10. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Részvétem!

Ezek nem könnyű dolgok,és csak rajtad múlik,milyen mértékig tudod feldolgozni az elvesztését,és mennyi idő múlva engedsz mást közel magadhoz.

2013. jún. 10. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A dolog nyitja abban rejlik, hogy nem pótlékot kell keresned, hanem valaki mást, akit másért szerethetsz. Nem lesz senkivel olyan, hiszen az emberek, így a kapcsolatok is különböznek, ami persze nem baj.

Ha elfogadod, és tényleg csak akkor akarsz valaki mással lenni, ha már felkészültél rá, igen, lehetsz boldog, de pótolni soha semmivel nem fogod tudni.

2013. jún. 10. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát amíg pótlékban gondolkodik valaki ilyen esetben, jobb, ha megkímél magától másokat...
2013. jún. 10. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem gondolkozom potlekban,pontosabban senkiben.Figyelemre melto velemenyed hogy ne rontsam el mas valakinek az eletet.

Hat ez nem fog megtortenni,nyugodj meg.

2013. jún. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!