Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha az osztályomban nincsenek barátaim? Egy srác pótolhatja a barátokat?
Már pár éve ebbe az osztályba járok, és voltak is barátnőim, de mindegyikük egy bandához csapódott, ami nem az én világom, mert társaságban meg se szólalok - csendes, visszahúzódó, zárkózott lány vagyok:(.
Szóval nincsenek barátaim az osztályban. Vagyis vannak páran, akik néha elbeszélgetnek velem, de olyan nincs, akivel lógok szünetekben.
A szomszéd teremben viszont van egy srác (évfolyamtársam), aki tetszik nekem, már hónapok óta. Most lehetőségem van lépni felé, és talán össze is jövünk.:) Ha sikerül, és összejövünk, akkor legalább lesz valaki a suliban, akivel lóghatok.
Gáz, ha az osztályban nincsenek barátaim?
Hogy változtathatnék ezen?
16/L
Szia!
Olyan igazi barátaim nekem sincsenek az osztályba.Ugyan elbeszélgetek mindenkivel,de az egész osztály sok kis klikkből(csapatból) áll :-S Szóval inkább haverjaim vannak.
Szerintem egyáltalán nem gáz,ha összejössz azzal a sráccal,már miért lenne az?Legalább tudsz valakivel lógni a szünetben,vagy a suliból :-DDDD
Na,ez csak vicc volt,ilyet nem szabad! :-)
18/L
en se vagyok joba a az osztalytarsaimmal(a lanyokkal)!
ok ojan gyerekesek es csak arrol tudnak beszelni hogy mi volt azelott valo este a pasijukkal...
en inkabba fiukkal logok es sokkal jobbal el tudunk dumalni mindenrol(meg intimebb dolgokrol is) mint a csajokkal
még gimis voltam,lánybarátaim nekem se voltak (azóta sincsenek,csak haveri szinten)...
barátomnak csak fiukat tudok mondani,jobban kijövök velük
nincs ezzel semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!