Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a páromtól nem kapok megerősítéseket, mert nem vagyok az esete, azt pótolhatja, hogy az életem más részein jelölök ki célokat?
Sportokban és alkotói tevékenységben. Több mindenben jó akarok lenni, megmutatni a tehetségem és a kitartásom, kompenzálni azt, hogy nőként (külsőben) nem vagyok az esete. Lehet így kielégítőbb a kapcsolatunk? Vagy mindig ugyanolyan fájó lesz, és semmi sem pótolhatja? Ő megbánhatja idővel, hogy engem választott?
Komolyan el kell a megküzdési stratégiákon gondolkoznom, beleélni magam a jövőnkbe, mert hamarosan dönteni kell, hogy elköteleződünk-e egymás mellett.
@7: a szex önmagában még egy kapcsolatot sem tartott össze. És ugyanolyan felszínes dolog, mint a kknezet.
Amúgy mivel a szex csak később derül ki, egy ilyen kapcsolatba kódolva van, hogyha jön egy “ideál” nő, akkor lépni fog, legfeljebb utólag rájön, hogy a szex nem olyan jó. Vagy arra, hogy a másik nő is tud ugyanannyit, csak még vonzó is neki.
Az, hogy vonzodjak a páromhoz fontos. Az exbarátnöim sem voktak topmodellek, de mindegyikükben találtam vonzó, izgalmas dolgot
Miért alázod magad? Ennyire nincs más opciód?
Rajong a nagy mellekért, és már szinte fétise egy bizonyos bőrtípus, ami genetikai adottság. Azon kívül az arcom sem tetszik neki, kivéve egy konkrét-mosolytípusom.
A belső egyezőségek miatt van velem, viszont azt ő sem tudja megválaszolni, hogy a külsőm hiányosságaival mennyire tud kiegyezni hosszú távon.
Amit most írsz az azért más, mint amit eddig.
Volt barátnőm, akinek gyönyörű teste volt, de kicsit “karakteres” arca. Volt akinek elég göcsörtös lába, és volt, aki el az ideálomnál nagyobb feneke. Azaz, nem voltak tökéletesek (ahogy persze én sem vagyok az)
Mégis mindegyikre tudtam mondani őszíntén, hogy gyönyörű nő, nekem tetszik. Tudtam dicséri azt, ami bejött rajtuk.
És ami közös volt mindegyikben, hogy intelligens, humoros nők voktak. Egyiknek sem kellett kompenzálni semmit.
Tehát jó lenne eldönteni, hogy a párod vonzódik hozzád, csak nem mindenben vagy tökéletes, vagy van 2 jó tulajdonsagod (mindkettő felszines), ami miatt megtűr???
#13 Nagyon köszönöm. Most kicsit visszavonulok magamba újra átrágni a kételyeket.
3 éve vagyunk együtt, és mindig azt reméltem, hogy ha egyszer velem van, az azt jelenti, egyszer meg/belémszerethet annyira, hogy teljesen elfogadjon és ilyenek ne számítsanak. Ő egyébként végig racionálisan gondolkozott rólunk, úgy mérlegelt. Nekem minden logika ellenére hiányzik, hogy nem érez szerelmet - mert én igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!