Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
71%

Mindenképpen érdemes elmenni ruhát próbálni, mert nem tudhatja mi hogy áll neki és ha megvarratja, akkor már nem igen van visszaút. Most az tök mindegy, hogy ki miben tudja elképzelni, az a lényeg, hogy neki tettszen és valljuk be, én nem hallottam még olyan nőről, aki a párjára bízná a ruhaválasztást.

Én pl. egyszerű esésű, felül szűk, vállas ruhát szerettem volna, ilyeneket is néztem ki zömében, aztán az első ruhapróbámom már a második után látszott az elkenődés a fejemen, mert egyáltalán nem úgy állt, ahogy én azt megálmodtam magamon. Inkább tűntem pizsamásnak, mint menyasszonynak. Többféle szoknya megoldást próbáltatott velem az eladó hölgy, akinek ezúton is örök hálám és legnagyobb döbbenetemre pont az állt legjobban, amilyet nem akartam, de magamon látva belezúgtam a fazonba.

Szóval tapasztalat, hogy nem szabad elzárkózni semmitől és főleg nem szabad úgy megvarratni valamit, hogy valakinek semmiféle ötlete és elképzelése nincs. Szinte garantált a csalódás.

2019. aug. 9. 10:12
 72/77 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem, hogy trollkodásból írta ki a kérdést, hisz ahhoz unalmas és béna a sztorija. Valószínűleg egy megkeseredett vénlány a kérdező, aki a kutyának se kellett, és most úgy próbálja meg levezetni a benne lévő feszültséget és keserűséget, hogy próbálja mocskolni a "királylányruhás" lányokat.

Látszik az igyekezet, ahogy igyekszik összeszedni a negatív jelzőket. "nevetséges", "visszataszító" - szinte látom magam előtt, ahogy frusztráltan, habzó szájjal gépeli ezeket a szavakat. Nagyon "kifinomult" lehettél, amikor idehánytad ezt a sok baromságot.

2019. aug. 10. 22:28
 73/77 anonim ***** válasza:
90%

Kiemelte a kérdést ez a béna :D na mi van, a reggeli elköszönés meg puszi után még mindig nem ért haza a "csajod"? :D

Nyilván megint tombolsz, mert esküvője volt valami ismerősödnek, te meg örökre vénlány maradsz.

2019. aug. 19. 19:50
 74/77 anonim ***** válasza:
100%
Bakker remélem, hogy kamu, mert ha nem, és ilyenekkel élünk egy országban, sőt egy bolygón, az egyrészt sértő, másrészt nagyon sötét jövőt vetít előre.
2019. aug. 20. 08:55
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
Általában a menyasszony választja ki az esküvői ruháját, nem a férj pattan fel a netre idegenekkel megszavaztatni... furák vagytok.
2019. okt. 19. 20:29
 76/77 anonim ***** válasza:
50%
Megvolt az esküvő?:)
2019. nov. 12. 09:20
 77/77 anonim ***** válasza:
100%
#76 Nem valószínű, mivel a magyar jogrendszer nem teszi lehetővé, hogy valaki a képzeletbeli barátját (azaz jelen esetben a képzeletbeli menyasszonyát) feleségül vegye :D
2022. febr. 16. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!