Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem a kérdést... Egyrészt a nő majd eldönti mit akar, másrészt a novemberi esküvő kapcsán pont hogy el vagytok késve a ruhával, hacsak nem online vesztek egyet, vagy varrattok. Kölcsönözni jóval korábban kell!
2019. aug. 7. 11:36
 22/77 A kérdező kommentje:
Szerencsére privátban normálisabban az emberek, csupán a nyilvános kommentekben uralkodik a véleményterror.
2019. aug. 7. 11:38
 23/77 anonim ***** válasza:
61%
Hú mennyi frusztrált elmebeteg van itt!
2019. aug. 7. 11:50
 24/77 anonim ***** válasza:
59%

persze,tuti írnak privátban.

jajj, én szegény, engem mindenki bánt, mert kiírtam egy ártatlan kérdést, micsoda mocsok világ! ártottam én neked?? jobb a lelkednek így??? Hát miért kell ezt csinlni?? nyühühühühühüh....

uramatyám....ha nem troll vagy ezek alapján, akkor csak simán fárasztó energiavámpír

2019. aug. 7. 11:51
 25/77 anonim ***** válasza:
63%
Akár troll, akár nem, a válaszadókat is megnézhetné egy pszichológus.
2019. aug. 7. 11:53
 26/77 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nem tartjátok, hogy a férj nem láthatja a leendő menyasszony ruháját? Tudod, a babona:)

[link]

[link]

Ilyenek?

2019. aug. 7. 11:54
 27/77 anonim ***** válasza:
83%

Pedig ez a tipikus unatkozó troll kérdés. Mikor szépen lassan adagolja be a sztorit a fő kérdés után. Eleinte játssza az értetlent, toldozza foltozza a történetet, aztán mikor látja hogy a nép nem vevő rá akkor jön a "privátban" kártya.

7 éve használom az oldalt láttam már ezt azt, szinte az összes troll ezen bukik el, annyira egyszerű mind.

2019. aug. 7. 12:05
 28/77 A kérdező kommentje:

Kedves 26-os válaszoló! Nagyon jókat küldtél! Köszönöm. Ilyesmikre gondoltunk mi is. Fő, hogy egyenes vonalú legyen, ne legyen semmi abroncs. És az is fontos a menyasszonyomnak, hogy ne legyen kivágott a nyaka, ő a zártabb nyakú ruhákat és blúzokat szereti. Én magam amúgy a fehér színhez sem ragaszkodnék, nekem mindegy, milyen színű ruhában áll mellettem. De az édesanyja mondta, hogy ha már a hagyományos fazont elutasítjuk, legalább a szín legyen fehér vagy vajszín.

Aranyos vagy, de nem vagyunk babonások. A menyasszonyom utál ruhákat vásárolni és próbálni, ezért kért meg, hogy gyűjtsek ötleteket, így már kinyomtatott képekkel menne a varrónőhöz. Olyan ruhát akar, amelyet később is felvehet alkalmi ruhaként mások esküvőjére.

2019. aug. 7. 12:08
 29/77 anonim ***** válasza:
65%

Novemberre simán lesz szabad ruha, olyankor nincsenek tömegek. Nyári, szeptemberi esküvőkre valóban min. fél évvel előre le kell foglalni, de novemberire nem.

Na szóval... így nem igazán lehet ruhát választani. Úgy érdemes, hogy rászán egy napot, bemegy több ruhaszalonba, és felpróbálja, ami tetszik. Akkor fogja látni, hogy mi áll jól neki, és ha már kiválasztotta a számára megfelelő fazont, akkor tud célirányosan abban a kategóriában keresgélni.

Ezen az oldalon pedig hiába van esküvő kategória, nem ez a fő irányvonal. Vannak tematikus esküvői fórumok, ott inkább érdemes próbálkozni.

2019. aug. 7. 12:10
 30/77 anonim ***** válasza:
63%
Esetleg facebookon is nézzetek szét, ott is vannak esküvői ruha csoportok:)
2019. aug. 7. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!