Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom nem szeretné, ha a szüleim megjelennének az esküvőn. Hogy beszéljem rá, hogy békéljen meg legalább egy napra?
Sértettség függő. Van, ami megbocsátható és van, ami nem. Ha az utóbbi, akkor a menyasszonyodnak van igaza.
Kifejtenéd kicsit jobban, hogy mit értünk meghurcolás alatt?
Hat ha a szuleid bocsanatot kertek a parodtol, akkor jo volna ha o is bekulekenyebb lenne.
En biztos kitartanek amelett, hogy ott legyenek az eskuvomon a szuleim.
A problémát értem. De ebből nem derült ki, hogy mit csináltak vele a szüleid.
Nem mindegy, hogy "csak" nem voltak vele elég kedvesek vagy pl. megalázták mások előtt.
Tehát akkor probléma nem szűnt meg, csak nem mutatnák abban a pár órában, remélhetőleg... Nem szeretem az ilyen képmutató dolgokat és feltételezem a leendő feleséged sem. Megpróbálhatod jobb belátásra bírni, de szerintem nem fogod. Inkább a szüleiddel kéne beszélni, hogy próbáljanak meg normálisan viselkedni és másokkal normálisan bánni. Talán bocsánatkérés után esetleg ELGONDOLKODNA a dolgon a menyasszony.
Egyébként én a te helyedben nem biztos, hogy meghívnám a szüleim, amikor utálják a leendő feleségem és csak gyűlölködnének.
Vagyis a menyasszonyod fekete, és ez nem tetszett a szüleidnek?
Mi történt konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!