Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom nem szeretné, ha a szüleim megjelennének az esküvőn. Hogy beszéljem rá, hogy békéljen meg legalább egy napra?
Én is megértem a hölgyet. Arról nem beszélve, hogy a szüleid rád sem voltak tekintettel, hiszen a te választottad, ezzel téged is bántottak.
Szerintem mégis csak jól jönne egy-két példa, hogy értsük, mert szép a békülőszándék, de valószínűleg elég rendesen megkeserítették az életét és lehet nem érzi őket és a bocsánatkérésüket őszintének.
Na meg gondolom ott lesznek az ő hozzátartózói, biztos nem szeretné, hogy a szüleid lenézzék őket.
Nagyon sokat számít, hogy miről volt szó. Ha elmondták mindenféle lotyónak, aki a vízum miatt hálózta be az ő kicsi fiukat vagy hasonló, akkor még szép, hogy nem békül.
Abból, hogy hónapokig nem beszéltél emiatt te se a szüleiddel, gondolom, nem valami kis apróságról volt szó.
Kérdező mi lett a vége?
Kibékült a család?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!