Megcsal a menyasszonyom?
Együtt vagyunk kb 5 éve, voltak kisebb nagyobb gondok. Nagyobb veszekedések de mindent túl vészeltünk.
Én külföldön dolgozok a jobb jövőnkért, neki dolgoznia sem kell, és utalok neki minden hónapban majdnem száz ezret csak azért hogy tudja rendezni az építkezést, fenn tartsa az autót amit tőlem kapott.
Na és itthon vagyok jelenleg ezen a héten na és a telefonjába bele néztem, a képeit néztem erre találtam egy alvó fickóról egy képet. Elég sötét nem ismertem fel.
Számomra nyilván való. Lehet rontottam el dolgokat de nem tudom mit higgyek.
Jól elkényeztetted a pics*ját, nem csodálkoznék, ha megcsalna.
De miért nem beszéled meg vele?
Én félreértésből kaptam már egy vadidegenről mms-t, ahogy kinagyítottam a telefonom egyből elmentette a képek közé, én meg magyarázkodhattam.
A viber nevű program is elmenti a kapott fényképeket, nem lehet h a párod emailben kapta valakitől?
(1, ha lenne szeretőm nem fotóznám, ha mégis nem alvás közbe
2, nem tartok meg 1 olyan képet se ahol nem látszik rendesen amit fényképeztem)
Nos, valóban nehéz az ilyent kimagyarázni, de nem biztos, hogy megcsal.
Eleve lehetett egy olyan kép, amit neki küldtek tovább, hogy, izé, ez a barátom, mikor alszik.
És lehetett a szitu az is, ami velem megtörtént, hogy kollégákkal voltunk az egyik lakásán szülinapot ünnepelni, és az egyikük bealudt. Értsd: bevonult a házigazda hálójába, ledobta magát az ágyra, és horkolt. Naná, hogy lefényképeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!