Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom nem szeretné, ha a szüleim megjelennének az esküvőn. Hogy beszéljem rá, hogy békéljen meg legalább egy napra?
Ne haragudj, de a rasszizmus szerintem megbocsáthatatlan, így igaza van a menyasszonyodnak.
Ha nem tudsz viszont megbékélni a helyzettel, akkor vesd fel neki a 2 tanús esküvő vagy esetleg nászúttal egybekötött, külföldi esküvő ötletét az ő szerettei nélkül is, így senkinek az érdekei nem sérülnek, hanem mindketten egyformán lemondtok valamiről.
Ahelyett, hogy inkább büszkék lennének rá, biztos nagyon különleges egy hölgy lehet.
Próbáld addig megbeszélni vele, és szüleiddel is, hogy próbáljanak bocsánatot kérni tőle.
Bár igen, vannak sérelmek, amik nem megbocsájthatók, ezt Te tudod, mi volt akkor.
Ilyen esetben érthető a párod aggálya.
Én se voltam kíváncsi az apósomra, egy bizonyos beszólása után már soha többet.
Én viszont nem hiszek az örök haragban.
Ha a szüleid belátták, hogy helytelenül cselekedtek és bocsánatot kértek, akkor nem látom, miért kell életünk végéig gyűlölködni.
Ha a menyasszonyod intelligens, akkor lépjen túl rajta. Nyilván nem ez volt az első és utolsó, hogy a származása miatt megszólták. Ez persze nem mentség, de én azt sem tartom normálisnak, hogy valaki az élete végéig gyűlölködjön.
És tényleg, a közös gyerekek is el lennének tiltva a szüleidtől? Szerintem ne hagyd, hogy a menyasszonyod korábbi sérelmei vezessenek egy életen át.
Egyetértek az utolsóval. Lehet, hogy anno megbántották a szüleid a menyasszonyod, de ha békülni akarnak, akkor ott a jószándék bennük. Itt már a menyasszony az, akiben nincs meg a jószándék feléjük.
Nem tartanék esküvőt így, de azon is elgondolkodnék, hogy akarok-e olyannal élni, aki az élete végéig gyűlölni akarja a szüleimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!