Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Szét fogok nézni az ajánlott oldalakon. Az a baj, hogy a legtöbb helyen a királylányos ruhák vannak többségben. A menyasszonyom direkt olyan ruhát szeretne, amelyet később még sokszor felvehet, mások esküvőjére, keresztelőre, rokongyerekek diplomaosztójára, haverok orvosavatására.
2019. aug. 7. 12:44
 32/77 anonim ***** válasza:
69%
Ezt egy anonim oldalon kérdezed meg ahol még csak nem is látták a barátnődet, nemhogy az ízléseteket, a körülményeket, a lehetőségeiteket ismernék? Hátö.
2019. aug. 7. 13:02
 33/77 anonim ***** válasza:
63%

"Ha pedagógus lennél, tudnád, hogy augusztusban már bőven folyik a munka."

Ugyanmár, én voltam tanár. Aug. 20-ig a fű se nő, 20-a után van mindenhol az első értekezlet, amire be kell menni. Attól a héttől elég tanmenetet is írni, bőven végez az ember szept. 1-ig.

A kérdésre válaszolva:

Nem tudom, hol laktok. Nézzétek meg a közelben levő szalonok honlapjait. Ma divatosabb a nem "királylányos" ruha, kb. csak ilyeneket lehet találni. Rövid hajba láttam apró kis csatokat dísznek, ami jól mutatott. Vagy kalap - ha megy a stílusához, mert azt tudni kell viselni.

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. aug. 7. 13:30
 34/77 A kérdező kommentje:

Nagyon jó képeket linkeltél, köszönöm!

Nekem ez tetszik a legjobban:

[link]

Csak mondjuk uszály nélkül, mert pont az a lényeg, hogy többször is hordható ruha legyen.

2019. aug. 7. 13:41
 35/77 anonim ***** válasza:
81%

# 31: Minden ruhaszalonban vannak egyenes vonalú ruhák is!

Ha meg csak egy része nem tetszik, átalakítják. Sőt, ha amúgy is meg akarja venni (bár nem hiszem, hogy bárhova máshova fel tudna venni egy menyasszonyi ruhát), akkor meg is varrathatja a legtöbb ruhaszalonban, pl. megmondja, hogy ennek a ruhának az alsó része tetszik, a másiknak a felső, és akkor varrnak neki olyat, ami a kettő kombinációja. De láttam már teljesen egyedi elképzelések alapján varratott menyasszonyi ruhát is.

2019. aug. 7. 13:51
 36/77 anonim ***** válasza:
95%

Bocccs, csak az első két oldali olvastam...

Azért kaptál ennyi ellenséges választ, mert a menyasszonyod, vagy inkább te (bocs, de ezt én is nehezen veszem be, h a vőlegényt ilyen szinten érdeklik a menyasszony egy db ruhához kapcsolódó érzései…) előadod itt, h te meeeeennyire rohadtul egyedi és különleges vagy, amiért nem akarsz abroncsot/fátylat/koszorút, és aki igen, azt mennyire lenézed és nevetségesnek tartod. Mondom ezt úgy, hogy nekem is hulla egyszerű ruhám volt, no abroncs/fátyol/tiara, de attól még nem nézem le meg tartom nevetségesnek azt, akinek esetleg más az ízlése… röviden: a felesleges bunkóságod, meg a magas lovad miatt jöttek az ellenséges válaszok. Remélem, segítettem.

A ruha: ha novemberben lesz az esküvő, akkor ideje belehúzni; nem tudom, hogy varratni vagy bérelni akarjátok-e (nem vagyok hajlandó megint elolvasni, h mi mindent tartasz nevetségesnek, h lássam…), de pl. nekem 2,5 hónap volt a varrás egy ilyesmi ruhára (csak kevesebb csipkével+nyakpánttal):

[link]

Itt amúgy több egyszerűbb fazonú ruha is van, de ki kell bírnod az abroncsos ruhák látványát is mellettük:

[link]

Itt a cikk végén is van pár ötlet:

[link]

2019. aug. 7. 13:52
 37/77 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Szia, érdemes a koktélruhákat is lecsekkolni mintának, és olyat varratni. Nem kell fehér, olyan színben lesz amit szeret. Az én ruhám pezsgő színű volt anno fehér hosszú szárú kesztyűvel és nem volt fátylam.

A videó is jó, amit privátban küldtek neked.

És nekem nagyon tetszett Meghan Markle ruhája, az novemberre jó is, mert hosszú ujjú.

2019. aug. 7. 14:21
 38/77 A kérdező kommentje:

Kedves 36-os válaszoló!

Köszönöm a válaszodat. Azt hiszem, igazad lehet. Privátban is írta két hölgy is, hogy azért hördülhettek fel az első válaszolók, mert személyükben érezték sértve magukat, valószínűleg nekik abroncsos királylányruhájuk volt az esküvőn. Most azt érezhették, hogy az életük legszebb napjának a ruháját szólom le, pedig nem állt szándékomban. Csak azért magyaráztam el részletesen, hogy milyen ruhát nem akar a menyasszonyom, mert ha simán menyasszonyi ruhához kérek ötleteket, akkor garmadával érkeztek volna a királylányruhás képek. A legtöbben azt hiszik, hogy a nők álma-vágya ezen a napon talpig abroncsos ruhában lenni és hosszú fátylat libegtetni. Vannak olyan nők is, akik nem ilyenek, nem így gondolkodnak. Pl. a menyasszonyom. Privátban még megkérdezték, hogy gondolkodunk-e kosztümben is, mert egy szép menyasszonyi kosztüm is jól állhatna a kedvesemen, és azt tényleg fel lehetne venni máskor is. A koktélruhás oldal is jó ötlet, köszönöm. Az a baj még, hogy mindenütt nyitott nyakú, kivágott ruhák vannak. A kedvesem a zárt nyakúakat szereti. Én még nadrágkosztümben is el tudnám őt képzelni (úgyis ő viseli itthon a nadrágot), de attól már nagyon kiakadna a leendő anyósom.

2019. aug. 7. 14:46
 39/77 A kérdező kommentje:

Sőt, még ezeknél is rosszabb: pedofil vagyok, de a kutyánkkal is félre szoktam néha vonulni.

Komolyra fordítva a szót: elképesztő ez a "jóindulat". Azzal vigasztalom magam, hogy ezek a válaszadók csak itt merik kiélni a rosszindulatukat, gonoszságukat, a családjukban és a munkahelyükön remélhetőleg elviselhetők, ott csak a szebbik arcukat mutatják.

2019. aug. 7. 15:08
 40/77 A kérdező kommentje:
Világ életemben gyűlöltem a csúnya beszédet, a trágár szavakat. Azon gondolkodom, amikor ilyeneket hallok, hogy milyen sivár és szomorú lehetett azoknak a gyerekkora, akik ilyen szavakat használnak. Csak akkor tanulhatták az alpári kifejezéseket. A családban hallhatták ezeket a szavakat. Sajnálom őket.
2019. aug. 7. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!