Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
Mi van? Hogy jön ide a pszichológus? Nekem nincs szükségem pszichológusra. Feltettem egy normálisan megfogalmazott kérdést. Erre olyan reakciók jönnek, hogy égnek áll a hajam. Ennyire beteg ez az ország? De ez már akkor kiderült, amikor azt a szegény kis fiatal özvegyet, Vajna Tímeát elkezdték mocskolni a gyász legelső napjaiban, a férje halála után. Ennyire lesüllyedtünk? Ilyen mélyen lennénk? Nyáry Krisztián is megírta akkor, hogy ez a társadalom mindennek a legalja.
2019. aug. 7. 16:29
 42/77 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, az a szegény kis aranyásó. Mi lesz most vele hogy elapadt a pénztárcája? :(
2019. aug. 7. 16:30
 43/77 anonim ***** válasza:
93%

Te minden egyes válaszoddal direkt provokálod az embereket.

Aztán még te kéred ki magadnak ha mások átlátnak rajtad :D

2019. aug. 7. 16:31
 44/77 A kérdező kommentje:

Szerintem ebben az országban még egyelőre szólásszabadság van. Ez azt jelenti, hogy mindenki kifejheti a saját nézeteit egyes kérdésekkel kapcsolatban, és az ízléséről is szabadon nyilatkozhat. Vagy véleményterror és ízlésterror van? Szerencsére az csak itt van egyedül. Csak királylányruhában szabad esküdni, széles, nagy abroncsokkal, hatalmas fátyolzuhataggal, mirtusszal és feltűzött hajjal! Mert a többség így csinálja! Csak a többséget szabad követni! Csak a kispolgári ízlésnek van helye! Mindenki más hallgasson, bújjon el a föld alá! Hát nem! Nem fogunk engedni a kispolgári ízlésterrornak néhány erőszakos válaszoló miatt!

Az életnek sokféle helyes útja van. Nem csak egy!

A sokféleség (diverzitás) érték.

2019. aug. 7. 16:37
 45/77 anonim ***** válasza:
91%
#50 Így van. Szerintem erre veri.
2019. aug. 7. 16:38
 46/77 anonim ***** válasza:
76%
Nincs több ötlet, megint másokat pocskondiáz. A másik kérdésnél azért több fantáziája volt.
2019. aug. 7. 16:40
 47/77 anonim ***** válasza:
95%
Te nem a vicces fajta troll vagy, hanem az unatkozó idióta. Egy valós kérdés esetén elég lett volna annyi, hogy xy ruha nem jöhet szóba, tudtok e valamit ajánlani. De neeem, neked minden faxságot fel kell hoznod és amikor végre kapsz rendes választ a “kérdésedre” akkor muszáj felhozni valamit, amivel provokálhatod a népet. Hogy jönnek ide a Vajnáék? Ez már nem is trollkodás, ez olyan unalmas, kínos, cringe hogy rossz nézni a vergődésedet.
2019. aug. 7. 16:45
 48/77 anonim ***** válasza:
98%
Irigylem, hogy ennyi szabadidőd van, de valahol szomorú is, hogy ennyire unatkozol. Legyél nő vagy férfi, te csak álmodozol arról, hogy valaha esküvői ruhákat kelljen keresgélned, mert most még csak majd meg halsz az unalomtól, látszik. Rég elvesztetted az irányítást a kérdésednél, mert mindenki átlátott rajtad, de még próbáltad menteni a menthetőt, és fölhozod az országot, meg özvegy nőket, de azzal csak még inkább megerősíted, hogy csak trollkodsz. Ennyire böki a csőrödet, hogy nem sikerült beetetned a népet és nem a p_csádat nyalják?
2019. aug. 7. 17:13
 49/77 anonim ***** válasza:
80%

KAMU!

Írtam neki 15 perce egy segítőkész privit, és nem válaszolt egy szót se.

2019. aug. 7. 17:22
 50/77 anonim ***** válasza:
94%

"Ma reggel, amikor elment a menyasszonyom, a kapuban a puszinál mondta, hogy délutánra, mire hazajön, keressek neki néhány ruhaötletet. "

Ja, k_rva életszagú sztori, tökre hihető.. :DD Egyébként először még saját ötlet volt, hogy itt kérdezd meg, utána már egy kolléganőd javasolta. Hát igen, ez a buktatója a kamusztoriknak, könnyen belekeveredik az ember. :D

Tudod hogy hangzana ez a kérdés, ha nem kamu lenne? "Tudnátok egyszerű esküvői ruhákat linkelni? A menyasszonyom nem hagyományos, abroncsos ruhában szeretne esküdni, hanem valami egyszerűbb, letisztultba. Tudnátok olyan oldalt linkelni, ahol ilyenek találhatóak? Köszönöm!"

Most így hasraütés szerűen kb. ennyi. Nem a sok rizsa, hogy milyen a menyasszonyod, milyen ruhát nem akar, hogy váltatok el reggel a kapuban, a barátaitok miért költöztek ki külföldre... Ezt hagyd meg a regényedbe, mert senkit nem érdekel a szerinted idilli családról való elképzelésed, úgyse lesz benne részed, mert te ahhoz túl hülye vagy. :D Csak azért írtam le, hátha segít, hogy abbahagyd ezt a vergődést amit itt művelsz, mert egyre erőltetettebb, úgyse hisz neked senki.

2019. aug. 7. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!