Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
94%
miért nem vallod be, hogy te vagy a menyasszony?
2019. aug. 7. 10:32
 2/77 A kérdező kommentje:
Ő most szegény gályázik a munkahelyén, a kórházban (orvos). Én itthon vagyok, mert tanár vagyok, nyári szünetem van.
2019. aug. 7. 10:35
 3/77 anonim ***** válasza:
78%
Ha pedagógus lennél, tudnád, hogy augusztusban már bőven folyik a munka, épp egy értekezleten csücsülnél vagy tantendet írnál, esetleg csapatépítő “nyaraláson” lennél. A menyasszonyid pedig ha orvos lenne, akkor 30-hoz közel biztosan el tudná dönteni, milyen ruhát viseljen az esküvőjén. Pihenj egy kicsit, 3 hét és kezdődik a suli. 😉
2019. aug. 7. 10:40
 4/77 A kérdező kommentje:
Ilyenkor, aug. 7-én nem csücsül senki értekezleten. A nyitó értekezlet aug. 23-án lesz. De nem értem, miért kell ilyen támadóan viselkedni. Micsoda agresszió! Én feltettem egy normális kérdést. Ma reggel, amikor elment a menyasszonyom, a kapuban a puszinál mondta, hogy délutánra, mire hazajön, keressek neki néhány ruhaötletet. Gondoltam, segítséget kérek, hiszen azért van ez az oldal. De úgy látszik, mégsem a segítségnyújtásról szól az oldal, hanem mások kritizálásáról.
2019. aug. 7. 10:45
 5/77 anonim ***** válasza:
60%
most szerinted menő, hogy orvos a csajod? vagy mi volt a lényeg?
2019. aug. 7. 10:47
 6/77 A kérdező kommentje:
Ruhaügyben kértem segítséget. A kérdésben nem írtam ki, hogy orvos, csak az első válaszadó abnormális reakciójára írt válaszban. De amúgy ezen az oldalon adnak értelmes, hasznos választ is, vagy csak a kérdezők bántása, sértegetése megy?
2019. aug. 7. 10:50
 7/77 anonim ***** válasza:
48%
mert szerinted arra a válaszra reagálni azt, hogy orvos, az nem abnormális? mi köze van a válaszhoz??
2019. aug. 7. 10:52
 8/77 anonim ***** válasza:
65%
Komoly és kifinomult ízlésű lány? A leírásod alapján egy gyermeteg ostoba liba. :)
2019. aug. 7. 10:53
 9/77 anonim ***** válasza:
88%
Ezt tök felesleges másoktól kérdezned. A te esküvőd, ti döntsétek el, hogy milyen legyen a ruha.
2019. aug. 7. 10:56
 10/77 anonim ***** válasza:
94%
Ha olyan kifinomult az ízlése, csak ki tud választani egy ruhát. Semmi közöd hozzá.
2019. aug. 7. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!