Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen legyen majd a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen majd a menyasszonyom ruhája az esküvőn?

Figyelt kérdés

Még távoli a dolog, mert november legelején lesz az esküvőnk, de azért már most gondolkodunk a ruhán. Nem akarunk vagyonokat költeni annak az egy napnak a ruháira. Nekem megvan az egyetlen ünneplő öltönyöm, legfeljebb veszek hozzá egy világosabb színű zakót, hogy mégis esküvőibb legyen, ezzel le vagyok tudva. De itt a menyasszonyom. Ő nagyon komoly és elég kifinomult ízlésű lány, eddig már összegyűjtötte, mi az, amiben biztos, hogy nem lesz. Azt már most kijelentette (az anyjának a legnagyobb elképedésére), hogy ő nem akar sem királylányt, sem hercegnőt játszani azon a napon, ő a királylányos korszakát 6 és 10 éves kora között letudta, és egyébként is nevetségesnek gondolja, amikor egy 20 év fölötti nő elkezd királylányosdit játszani. A királylányosdi alatt az abroncsos szoknyát és a hagyományos esküvői ruhát érti. Irtózik a fátyoltól is (azt mondja, nem élünk a középkorban), a mirtuszkoszorút pedig kifejezetten visszataszítónak gondolja. Most gondban vagyunk, mert nem tudja, milyen ruhát viseljen. Én egyenes vonalú, szimpla, de mégis ünnepies fehér ruhát ajánlottam neki, olyat, mint amilyet az alábbi videóban a Manhattan Transfer énekesnője visel. A frizurája is pont olyan lesz egyébként, mint azé az énekesnőé, mert azt is nevetségesnek tartja, hogy sok lány direkt az esküvő miatt növeszti meg a haját, hogy feltűzhesse. Neki mindig is rövid haja volt, így ismertem meg, így szerettem meg, neki is így kényelmes. Jól is áll neki. Viszont az énekesnő ruhája neki annyira azért nem tetszik:

https://www.youtube.com/watch?v=qAYLQeR627U

Tudna valaki belinkelni hangsúlyozottan egyszerű és a hagyományosra még csak véletlenül sem emlékeztető menyasszonyi ruhát?

2019. aug. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
Nem értem ezeket a reakciókat. Feltettem egy kérdést, ötletelést vártam. Már reggel felhívtam egy kolléganőmet, tőle is ötletet kértem. Ő ajánlotta, hogy írjam ki a kérdést erre az oldalra, azt mondta, biztos remek képeket fognak majd belinkelni, jó ötleteket fogok kapni. Erre még a menyasszonyomat is gyalázzák. Komolyan: hol élünk? Ez a mai Magyarország? Igaza volt a menyasszonyom két barátnőjének, akik kimentek külföldre. Azt mondták, nem bírnak itt élni, mert itt annyira frusztráltak az emberek, hogy csak bántani tudják egymást. A gyűlöletbeszéd tényleg elharapózott. A médiában is ez megy, ezt tanulják meg az emberek. De valahol ez nagyon szomorú.
2019. aug. 7. 11:10
 12/77 anonim ***** válasza:
91%

gyalázzák?? :D

Az most komoly, hogy egy ilyen passzív agresszív siránkozó hisztigéphez hozzámegy egy nő?? aki mindenből kikerekít valami durvát, hogy panaszkodhasson?

2019. aug. 7. 11:13
 13/77 anonim ***** válasza:
94%
Inkább a barátnőd felfogása szomorú, valamint az, hogy egy állítólagos orvos-tanár pár ezen az oldalon kérdezi meg másoktól, hogy életük nagy napján milyen legyen a ruha. Mellesleg tanárként egy nyeszlett öltönyöd van? Troll vagy...
2019. aug. 7. 11:14
 14/77 anonim ***** válasza:
95%

Ez a ruha a videóban rendkívül előnytelen, mondhatni ízléstelen.

A barátnőd meg fogjon meg egy vagy 2 barátnőt, az anyukáját, az anyósjelöltjét, mindet, vagy ezek közül azt, akinek bízik az ízlésében és menjen el szépen 2 vagy 3 szalonba ruhát próbálni.

Egyrészt jó buli lesz, másrészt meg hiába néz ki egy adott nőn az adott ruha jól, attól ugyanaz a ruha még nézhet ki nagyon hülyén a Te barátnődön.

Ha ez a megoldás nem tetszik neki,telefonálj te pár helyre, foglalj neki időpontot a szabadnapjára

ruhapróbára, 30 km-es körben és kérd meg a lányokat, hogy adott időben menjenek érte, vigyék el ide és ide, a menyasszonynak meg mondd meg, hogy arra a napra ne csináljon programot mert meglepetésed van.

2019. aug. 7. 11:15
 15/77 A kérdező kommentje:
Kedves 78%-os válaszadó! Ha téged valaki gyermeteg és ostoba libának nevezne, azt te hogy élnéd meg? Engem miért nevezel passzív-agresszív hisztigépnek? Bántottalak én téged? Mivel? Mondd meg? Az meg, hogy egyetlen ünnepi öltönyöm van, miért baj? Már ebben is hibát kell keresni? Komolyan mondom: elképedek ettől az oldaltól. A kolléganőm azt mondta, majd remek képeket és jó ötleteket adnak a hozzászólók. Nem azért van ez az oldal? Miért támad rám mindenki? Mivel bántottam meg a hozzászólókat? Mi a bűnöm?
2019. aug. 7. 11:18
 16/77 A kérdező kommentje:

Ezt most küldte át privátban egy kedves hölgy, aki azt írta, ne törődjek az agresszív hozzászólókkal, itt vezetik le a feszültségeiket. Meg kell érteni őket. Nekem tetszik. Nektek?

https://www.youtube.com/watch?v=vQ1QRwurNds

2019. aug. 7. 11:22
 17/77 anonim ***** válasza:
81%
Azt írta, mi? :) Bla bla bla... :)
2019. aug. 7. 11:25
 18/77 A kérdező kommentje:
Bocs, 74%-os, de te a munkahelyeden is ennyire ellenséges vagy, vagy csak névtelenül mersz ennyire ellenséges lenni? Megáll az eszem ettől a viselkedéstől. Árulja már el valaki, mivel bántottam itt meg bárkit is? A legtöbb válaszoló úgy ír nekem, mintha anyját-apját megöltem volna.
2019. aug. 7. 11:29
 19/77 anonim ***** válasza:
69%
Mert te vagy a nő, és az emberek nem szeretik a kamusokat.
2019. aug. 7. 11:32
 20/77 anonim ***** válasza:
81%

Hogy egyeseknek milyen sok ideje van regényeket írni...ti meg minek etetitek a trollt?

Ezzel a meg hogy bedobtad ezt a klasszikus külföldre menekülő magyar kártyát, ne várd hogy bárki is komolyan fog venni ezek után.

2019. aug. 7. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!