Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket, hány év együtt járás után jegyeztek el? 24/F
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 14:42
21/28 anonim válasza:
2 év után, az első naptól együtt éltünk. Eljegyzés után 4 hónappal volt az esküvő. 9 éve együtt, 7 éve házasok. A házasságkötéskor én 29 éves voltam, a férjem 37.
22/28 anonim válasza:
2 éve voltunk együtt, kb első héttől kezdve már együtt is éltünk. 23 voltam akkor, ő meg kereken 30 :) Az esküvő pontosan 365 napra az eljegyzés után következett. Három éve vagyunk házasok, most már babát várunk. :)
23/28 anonim válasza:
Engem 3,5 èv teljessen komolytalanul, viccet csinálva az egèszből, a saját gyűrűmet akarta az ujjamra húzni. a válaszom erre :. NEM lett. aminek "sèrtődès" lett a vège! :)
24/28 anonim válasza:
1 éve jártunk, akkor kérte meg a kezem. Rá két évre volt az esküvőnk (diploma után nyáron).
25/28 anonim válasza:
2 év után, 8 éve vagyunk együtt nem tervezzük , hogy összeházasodunk szerencsére egyikünk se tartja fontosnak.
26/28 anonim válasza:
5 év és 2 közös gyerek után volt az esküvőnk.
27/28 anonim válasza:
5 év után, 2 éve éltünk együtt, mikor eljegyeztem, végül a 7. évben házasodtunk.
28/28 anonim válasza:
2,5 hónap.
Másfél év kapcsolat után házasodtunk össze. Most már 12 éve vagyunk együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!