Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyi idő együtt járás után kérnétek meg a párotok kezét?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 20:36
1/20 anonim válasza:
5 év után jutottam el oda, hogy megvettem a gyűrűt. Aztán mielőtt meg akartam kérni a kezét, valami történt. Mintha hirtelen elhúzták volna előlem a függönyt, és kinyílt a szemem. Lánykérés helyett összeszedtem a cuccait, és kidobtam a hölgyet. 22 éves vagyok, jobbat érdemlek egy hisztis, pénznyelő, semmirekellő, undorítóan beszélő nőnél. Én bizony ilyen emberrel nem akarom leélni az életem! Így több, mint fél év után nagyszerűen érzem magam, csak picit magányosan! :)
2/20 Noren1989 válasza:
Amikor a sajátom elfárad ;)
BaDumm TSSSS
26/F
3/20 anonim válasza:
pfff háát legalább 3-4-5 év együtt élés, nem randi meg tlaálkozás itt meg ott, hanem aktív együtt élés egy fedél alatt.
4/20 anonim válasza:
Minimum 3 év kapcsolat és ebből minimum 1 év együttélés.
38F
6/20 ~OnLány~ válasza:
Most meglepődtem..azt hittem azt fogják írni a legtöbben,hogy 1-2 éven belül.
8/20 MolotovPunk válasza:
Több év járás után tenném meg ezt csak,de nem vagyok nagyon házasság párti.
9/20 anonim válasza:
Nem nagyon szeretnék házasodni, őszintén szólva. De ha muszáj, akkor is több év együttélés kell nekem. Exemmel is két év együttélés után szakítottunk nagyon csúnyán, szóval ez a minimum és felhőtlennek kell lennie.
10/20 anonim válasza:
2 év együttélés. Hogy ezt fél év vagy 3 év járogatás előzi meg, szerintem mindegy. Az együttélés számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!