Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, ti mennyi idő együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyi idő együtt járás után kérnétek meg a párotok kezét?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 24. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
2 hònap, azòta is együtt.
2016. ápr. 25. 08:19
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Mi pénteken leszünk együtt a párommal 8 hónapja. Vasárnap költözünk össze, 1 éven belül tervezem az eljegyzést,ha minden jól megy..

Csodálatos lány,és már az első hetekben úgy éreztem ő az,akivel leakarom élni az életemet. :)

2016. ápr. 25. 09:05
 13/20 Bary006 válasza:
0%
Eddigi tapasztalataim alapján, előbb jó alaposan megszeretném ismerni a lányt. A szüleit, és a családját. 1 év együttélés minimum kéne előtte ahhoz hogy erre szánjam magam. Volt már hogy jó idő után jöttem rá dolgokra. Amik teljesen megváltoztattak bennem mindent. És a mondást is ismeritek, Amilyen az anyja, olyan a lánya. Ha velem még nem is, de idő után lehetséges, hogy ő is olyan lesz. Ez lehet jó, vagy rossz is. És az is lehet, hogy nem olyan lesz. De az anyját mindenképpen szemügyre veszem :D És ha a családja alapján jó közegben nevelkedett az is jó pont döntés előtt. 2 év kapcsi után, 1 év együttélés után én bátran hoznék már döntést. De ha akármiben is kételkedem, akkor húzom az időt amíg meg nem oldódik.
2016. ápr. 25. 13:33
 14/20 vieces válasza:
27%

Jobban teszed, ha nem nősülsz meg. Csak papír. Néhol adókedvezmény. Semmi más.

Boldogan házasság nélkül is élhetsz. A válás bonyolult, gazdaságilag csőd - általában a férfinak.

2016. ápr. 27. 14:28
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
1 hónapja voltunk együtt amikor megkértem, másfél év kapcsolat után volt az esküvőnk. 6 éve vagyunk együtt.:) 27/F
2016. ápr. 27. 17:11
 16/20 Hajdúsági János válasza:

Kb. 18 éve élünk együtt a párommal, de még nem érezzük a hiányát a papírnak!

F

2016. ápr. 28. 12:28
 17/20 PZA válasza:
2 év után kértem meg párom kezét. Találkozástól számítva 4 évre házasodtunk. Akkor költöztünk össze. 17 éve vagyunk házasok.
2016. ápr. 29. 08:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Soha sem jutott eszembe megkérni senki kezét.

Jelenlegi párommal 10 éve vagyunk együtt, van 3 gyerekünk. Szerintem ez a 3 gyerek az egész világ előtt pont eléggé összeköti az életünket.

Igazából nem tudok egyetlen értelmes érvet sem az eljegyzés (házasság) mellett.

2016. ápr. 29. 08:26
 19/20 seniman ***** válasza:
10 év és két gyerek után sem érzem égető szükségét a lánykérésnek.
2016. máj. 1. 20:58
 20/20 anonim válasza:

1-5 hónap ha hosszabb lehet talál helytted másik palit, de nem biztos.

Jobb később mint soha.

2016. máj. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!