Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket, hány év együtt járás után jegyeztek el? 24/F
5 év után még nem, de nem is tartom még alkalmasnak. Egyetemisták vagyunk, nincs önálló életünk még, felesleges erre eljegyzést tartani.
Ha valakivel már önálló felnőtt életemben találkozom, akkor soknak tartanám már ezt az időt.
22/L
2 év után (ebből 1 évet együtt éltünk) 24 voltam.
Így kimondva igen fiatalon, de nekünk bejött.
6 év után, együtt is éltünk. De semmi baj, 3 évvel az esküvő után már el is váltunk :)
Az az igazság, hogy akkor és ott úgy kellett volna dönteni, hogy szétmegyünk, csak hát őneki tök kényelmes volt a kapcsolat, én meg szerencsétlen kis nyomorult szerepjátszó voltam, és örültem, hogy "valaki" feleségül vesz. Nekem is lesz fehér ruhám, és mindenki engem fog irigyelni!
Hát meg is lett az eredménye.
Most boldog párkapcsolatban élek 5 éve, együtt is élünk, de eszünk ágában sincs összeházasodni. Vagyonszerződés, és annyi. Kit érdekel, ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!